Луксът и блясъкът никога не излизат от мода – особено

...
Луксът и блясъкът никога не излизат от мода – особено
Коментари Харесай

Тази есен бретонът е най-важният тренд сред прическите

Луксът и блясъкът в никакъв случай не излизат от мода – изключително когато става дума за прическите при фризьора.

Тази есен прическите още веднъж заемат от известния тренд в Instagram с полираната визия и доста искра в косите – това считат специалистите от салони Inspire. За новия сезон акцентът е по-дългата прическа, а цветовете стартират от карамеленото, само че доближават и до контрастните нюанси на типичните за преходните сезони. Много настоящи са студените бежови оттенъци в пясъчно русо с платинен финиш.

Ето и какво да чакаме още от света на прическите през есента:

Преливане на цветовете

Красива комбинация от топли и студени нотки, цветовете този сезон са непресторено луксозни. Техниката Illuminated Foil Technique, с която се основава този резултат, подчертава върху прецизното преливане на тоновете, запазвайки дълбочината в корена и хладната опушеност по дължините.

 Тази есен бретонът е най-важният тренд измежду прическите

Нежна гладкост

Когато косата е здрава и блестяща, всяка прическа наподобява по-добре. Този сезон се стремим да реализираме онази мекост, която си проличава отдалеко. Търсеният резултат на копринена и блестяща гладкост можем да реализираме посредством самостоятелно селектирана грижа за характерните потребности на косата в салон Inspire. Продуктите и терапиите ще ви бъдат предложени от експертите след лична диагностика на скалпа и косата с микрокамера.

Още по тематиката:

Обем и бретони

Стайлингът е очебийно гламър, с размер и виталност.  Бретонът остава водещ акцент в прическите, и то можем да го срещнем във всички вариации и дължини: ултракъс, shaggy или curtain.

 Тази есен бретонът е най-важният тренд измежду прическите

Пренесете фризурата в нов тип със стилна ежедневна прическа с ниска опашка, която акцентира женствеността на странично изнесения бретон.

Предложение за идната ви прическа

Визажистите на марката Inspire основават екстравагантна и смела интерпретация на Baby Bangs с високо подстриган бретон, еднакъв и откъслечен с контура. Формата на косата е A-line фасул със мощно изразено втурване в предната част за реализиране резултат на рамкиране на лицето.

 Тази есен бретонът е най-важният тренд измежду прическите

Цветовете са гланцирани, шоколадови със наложителните карамелизирани нюанси за есенно лъчение, съсредоточени в предната част на косата. Тази визия може да се носи във разновидност на сатенена гладкост или повърхностно стилизиране Textured Baby Bangs единствено с няколко придвижвания на четката.

А в случай че желаете да стигнете идващото равнище – превърнете заниманието в кариера

За всички вас с остър интерес към красивите прически и търсите да разраснете познанията си, трансформирайки заниманието в работа, към този момент можете да започнете кариерата си във фризьорството благодарение на салони Inspire.

След сполучливо развитите четири салона преди няколко месеца от марката анонсираха Академия за образование , в която не просто оферират законна държавна тапия, а галактика от благоприятни условия за кариерно развиване в областта на фризьорството и маникюра. Марката е създала авторска идея за образование, която за оптимално време трансформира всеки курсист в експерт с набор от умения, позволяващи му да стартира неотложно и решително работа по специалността.

 Тази есен бретонът е най-важният тренд измежду прическите

Уникалната методика и самостоятелният метод разрешават неотложен старт на всеки курсист без потребност от изчакване на групи или наваксвания на материал. В Inspire всеки курсист има собствен наставник, под чието управление минава специфична стратегия с фокус върху съвременно показана, цифрова доктрина и ежедневна процедура с обезпечен най-малко от процедури във всички браншове на специалността.

Научете повече на https://inspirebg.com/academy

 Тази есен бретонът е най-важният тренд измежду прическите

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР