Лукс, разкош и грандомания. Много от звездите не пестят пари,

...
Лукс, разкош и грандомания. Много от звездите не пестят пари,
Коментари Харесай

Лукс, разкош и грандомания: Най-скъпите звездни имения

Лукс, лукс и надутост. Много от звездите не пестят пари, когато става въпрос за жилище. Обединява ги правилото, че размерът има значение. Колкото повече, толкоз повече, както споделя Мечо Пух. Вижте кои са петте най-скъпи имения на звездни персони за 2018 година.

1. Лятното имение на Бионсе и Джей Зи

Звездната двойка си построи лятно имение край Бридж Хемптън, щата Ню Йорк. Неговото главно помещение е по-голямо от домовете и жилищата на множеството от нас – цели 2800 квадратни метра. Цената на този крайбрежен дом за отдих е 43 милиона $ .

2. Калифорнийската фантазия на Раян Сикрест

Човекът, който се трансформира в лице на известното предаване American Idol си купи парцел в Бевърли Хилс на стойност 49 милиона $. Основната къща има 9 спални и 12 бани. Освен това в имението има и три къщи за посетители. Басейна и тенис корта са общоприети детайлности.

3. Голф имението на Тайгър Уудс

Имението на популярния играч по голф се намира в слънчева Флорида. То си има всевъзможни екстри, като фитнес зала, голф игрище, панорамна панорама към океана, алея за тичане. В момента се прави оценка на 60 милиона $.

4. Френското шато на Анджелина Джоли

Въпреки развода си с Брад Пит, двамата взеха решение да не продават имението в което се ожениха. Шато Мирвал се намира в Южна Франция и Джоли живее там с шестте си деца. Имението дори си има обграждащ трап, като на древен палат, който го защищава от нежелани гости. Цената на парцела, дружно с избата и лозята, се прави оценка на 61 милиона $.  

A post shared by (@recebercomcharme) on Sep 2, 2014 at 4:01pm PDT

5. Богаташкото ранчо Опра Уинфри

Бившата телевизионна водеща, оповестена за най-богатия афроамериканец на 20-ти век, се любува на живота в имението си в Монтесито, Калифорния. То разполага с 6 спални, 10 камини, 14 бани, арт изложба, къща за чай, розова градина, винена маза и доста други капризи. След скорошната реставрация, цената на парцела доближи внушителни 85 милиона $.  

A post shared by (@melanysg) on Jun 29, 2016 at 2:55pm PDT

И още:

Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР