Лукс и финансов просперитет демонстрира Андреа Банда от ефира на

...
Лукс и финансов просперитет демонстрира Андреа Банда от ефира на
Коментари Харесай

Андреа Банда Банда шашна с обувки за почти 2 бона

Лукс и финансов разцвет показва Андреа Банда от ефира на Българска национална телевизия. Вероятно колежките й в държавната медия са ахнали, когато са я видели тези дни да разхожда обувките си на марката " Диор ", с цена над 800 евро, в студиото на „ Трето полувреме ”. Инфлуенсърката, която разяснява любопитни вести към Световното по футбол, се фръцка и с облекла, подбрани от собственичката на скъпарски столичен бутик.

Визиите си Андреа постоянно добавя с пръстени и гривни от личната си сбирка, която пусна на пазара наскоро, и часовник на марката „ Ролекс ” за близо 10 бона.

Интересно, че Андреа Банда по никакъв начин не се свени да се хвали. Все отново за обувките на " Диор "  се оправда, че си ги купила от дълго време и с концепцията да ги

носи постоянно. Едва ли обаче почитателите й имат вяра, че са единствените скъпарски чепици в дрешника й. Още повече, че преди дни, без терзание, брюнетката вметна модела на „ Ролекс ”-а си в отговор на въпрос на любопитен почитател. Андреа Банда носи модела „ Oyster perpetual ”.

Не посочи кой тъкмо вид е избрала, а от фрагмента с часовника й се вижда единствено, че е комбиниране с жълто злато. Не може да се каже дали е декориран с диаманти, да вземем за пример, или други детайлности, поради които цената се повишава. И въпреки всичко Андреа Банда евентуално е дала най-малко 5000 евро за часовника си.



Чудно по какъв начин брюнетката съумява да поддържа толкоз висок стандарт най-вече с инфлуенсърстване и периодически тв изяви. Преди да одобри уговорката за Българска национална телевизия, тя се похвали по време на гостуването си в „ Шоуто на Николаос Цитиридис ”, че си събрала пари и можела да си разреши да не работи три-четири месеца. 

Явно не е имала поради единствено заплащане на сметки и здравословно хранене, каквото евентуално е всеобщото схващане за заделени пари за „ черни дни ”. Видно е, че Андреа Банда е с необятни пръсти и самоуверено показва придобивките си в обществените мрежи. И да не го правеше, отново щеше да се разбере за стилния й усет.

Все отново може ли да скрие " Ролекс "  и обувки " Диор ", при положение че ги носи в тв ефир? А във връзка с финансовото си благоденствие Андреа Банда от много време търпи намеци, че го дължи на татко си. Инфлуенсърката обаче, постоянно е отричала, че разполага с огромни благоприятни условия, с помощта на баща си. Отрича и другия слух, че си проправяла път в тв средите с негова помощ. Неотдавна дори леко подхрани слуховете, напълно целеустремено, несъмнено, като загатна за мащаба на бизнеса на татко си. Направи го в подтекста на откровения за себе си.

Андреа Банда от дете се опасява от ток. Даже с паника включва и изключва щепсел от контакт. " Иронията е, че дядо ми е бил декан в Техническия университет, а татко ми е инженер ", показа брюнетката и добави, че първия бизнес удар на татко й е изобретяването на " супер ефикасни "  електромери. " Продаваха се на доста места по света ", похвали се тв водещата.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР