Лукс: Готвещите сватби плащат 1600 лв. за моминско парти.Моми и

...
Лукс: Готвещите сватби плащат 1600 лв. за моминско парти.Моми и
Коментари Харесай

Лукс: Готвещите сватби плащат 1600 лв. за моминско парти


Лукс: Готвещите сватби заплащат 1600 лева за моминско празненство.

Моми и ергени, които възнамеряват да се задомят при започване на идната година, се юрнаха да си провеждат празненство. От 20 декември – Игнажден, до 6 януари – Богоявление, църковните бракове са неразрешени. Бъдещи младоженци обаче бързат да отбележат с разпасан ваучър края на ергенлъка. Кандидат-булките съблюдават благовъзпитание, само че харчат повече, откри инспекция на „ Телеграф “.

След 20 декември затваряме заради липса на интерес, изясни уредник на такива прояви. Той изясни, че 80 на 100 от поръчките идват от дами, само че като цяло те не съумяват да се провиснал с разюздано моминско празненство както Русата Златка, а вместо това се ориентират най-много към фотосесии, СПА процедури и грижи за кожата (таванът е към 1600 лева.), до момента в който при мъжете купонът е по-нискобюджетен, само че пък е като за последно.

Преди да надянат халка на пръста си, мъжете вземат решение да пробват екстри, които са виждали по филмите. Най-големият шлагер е празненство бус, цялостен със стриптийзьорки, които се чекнат и раздават за публиката. По-опитните се провесват надолу с главата и разкопчават ципа на панталона на бъдещия младоженец с уста или му развързват връзките по същия метод. Въпреки че не се стига до крайности и пламнала от нищото обич, с каквито сценаристи и режисьори с развинтено въображение обичат да залъгват феновете, младоженецът и гостите му имат цялостната опция да оплакнат очи.

Тези, които не желаят да рискуват да им се падне инцидентна стриптийзьорка, която се друса и спъва по време на танца, избират да се извърнат към компания. Има обаче и частни предложения, които са доста по-евтини. Нюанс на подозрение буди обаче, че при сходна публикация дама, която от 4 години твърди, че е на 23, се предлага по едно и също време в няколко града.

Друга професионалистка прецизира, че поръчки след 23 ч. не приема. Тя предлага еротични танци против 350 лева Програмата й е към час и половина. Няма значение дали ще танцува пред един или пред няколко, стига да не са повече от четирима, а екстрите се прецизират в допълнение. Няма личен терен, тъй че се предлага в дома на клиента или в хотел. „ Дайте ми три часа от позвъняването и съм при вас “, твърди еротичната танцьорка. Запазва си опцията да си тръгне, в случай че не хареса клиента и надлежно той нея. „ Моментално приключвам услугата, ако преминете границата на ангажимента и започнете да желаете и вършиме неща, за които не сме се уговаряли “, заканва се танцьорката. В края на обявата обаче младоженците схващат, че в случай че желаят да се възползват от нея, не би трябвало да споделят, че е за ергенско празненство, тъй като танцьорката не си пада по тези неща. Не работи и с хора от ромски генезис.

Част от клиентите имат желание – ритмите да са ориенталски. Кючекините се показват като „ контактни танцьорки “ и играят по маси и питейни заведения. Цената на една е 200 лева, а при участия отвън София се доплащат и пътни.

Сет за секс с белезници и вазелин е измежду най-поръчваните дарове за моминското празненство. Популярното от няколко години голо суши също не е изгубило новост. Цената му в организациите е към 1000 лева, откри инспекцията на „ Телеграф “. При тази услуга сушито се подрежда върху голо тяло и може да се употребява с клечки или да се поема напряко с уста. По-често мъже поръчват подобен специалитет.

Моминско празненство с танцова хореография и 15 участнички излиза към 500 лева Продължава 4 часа, в които професионален инструктор демонстрира стъпките на танца в определения жанр музика. Булки, скарани с Дунавското хоро и стъпките на джангурицата, избират да репетират в школи.

Един час е продължителността на моминското празненство в специфичен бус. Наема се за 900 лева и включва сексуален танцьор и питиета. Има и двучасов вид с шотове и стриптийз за 1933 лева Танцьорите за момински празненства са по-евтини в делнични дни.

Сред сериозните оферти се промушват и тарикати. Ето по какъв начин наподобява текст на сходна публикация: „ Аз бих желал да се опитвам за сходен вид прекарване. Естествено, не съм манекен, на 43 съм, естествен мъж от София. Но пък няма да ви взема пари.

Може и на тема по ваш избор или да я измислим дружно. Съгласен съм на единствено женски, единствено мъжки или смесени компании. Другите елементи ще ги уточним в диалог “.

Над 600 лв. коства моминско празненство в ретро трамвай. Обиколката е 90 минути. „ Предизвикай булката “ е друга настояща оферта, при която младоженката полита към облаците с балон. След 10 минути обаче я приземяват.

Ако не желаят танцьорки в скута, ергените могат да си поиграят на бойци. Парти във военна база с еърсофт е подобаваща оферта за група от 8 мъже, които в продължение на няколко часа да се стрелят с топчета, да мятат брадви и да опъват тетивата на лък. До края на ноември имаше и вид на борбата с игра на пейнтбол, само че мераклиите за него ще се наложи да почакат няколко месеца. Важно конкретизиране е, че до момента в който другарите са облечени обикновено, то решилият да скъса с ергенския живот е облечен в булчинска рокля, с която би трябвало да се провира сред дърветата, до момента в който се прицелват в него.

За смелчагите има и дрифт преживяване с професионален водач, при което свистят гуми в продължение на 30 минути. Младоженецът е с каска.

За доста бъдещи младоженци празненството е опция да се наливат до козирката с уиски, без да им броят чашките. Не е зле обаче някой в компанията да остане изтрезнял, с цел да държи нещата под надзор. През лятото 40-годишен чешки екскурзиант се удави в басейн в Поморие по време на ергенско празненство.

В черна серия, само че от различен вид, мина моминското празненство през октомври на актрисата Ванеса Хъджис. От клиповете, които тя и гостенките й разпространиха в обществените мрежи, се видя, че тя влиза в роля с разпространяване на есенни листа. Феновете обаче бяха шокирани от вещерския тип на приятелките на булката, облечени в черно.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР