Лукойл е внесла във Фонд Сигурност на електроенергийната система 45

...
Лукойл е внесла във Фонд Сигурност на електроенергийната система 45
Коментари Харесай

„Лукойл“ плати на държавата по-малка сума от дължимата. Пеевски: Това е поредно унижение

" Лукойл " е внесла във Фонд " Сигурност на електроенергийната система " 45 милиона лв., оповестиха за БНР от Фонда. Тази сума е по-малка от избраната от Министерството на стопанската система. 

Според Закона за компенсиране на разноските на потребителите за превоз бе изчислено, че до днешна дата " Лукойл " би трябвало да внесе към 70 милиона лв. за декември.Предстои да се обясни за какво импортираната от сума е в по-малък от посочения от икономическото министерство размер и по какъв начин ще работят институциите в този случай. За невнесените в период вноски Фондът би трябвало да даде информация на Националната организация за приходите до края на настоящия месец за предходния.

“Лукойл ” за следващ път унижава страната, като не се издължава към Фонда, от който се компенсират хората. Това съобщи в публично изказване до медиите ръководител на ПГ на Движение за права и свободи Делян Пеевски. Той упорства способените органи да подхващат незабавни дейности, с цел да съберат дължимите 25 млн  от компанията.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР