Луиза Григорова сподели в социалната мрежа кадри от кръщенето на

...
Луиза Григорова сподели в социалната мрежа кадри от кръщенето на
Коментари Харесай

Луиза Григорова кръсти сина си във видинско село

Луиза Григорова показа в обществената мрежа фрагменти от кръщенето на сина си Бран. Ритуалът се е състоял преди време, само че чак в този момент актрисата сподели фотоси от черквата. Тя нееднократно е казвала, че избира да пази фамилните празници и персонални моменти отвън общественото пространство, само че този път е направила изключение.
 

Ето какво още разяснява звездата: „ От този наш огромен ден не бях споделяла нищо. Запазихме си го тогава за нас. Наскоро се върнах към фотосите и взех решение да обявявам няколко. Светото кръщение на Бран. Беше в църквата „ Свети апостоли Петър и Павел ” във видинското село Гомотарци. Кръщението извърши самият митрополит Даниил Видински. Беше доста персонално, вълнуващо и чисто прекарване. Добавихме и още един член към фамилията ни - Андрей, кръстникът на Бран, който по този начин или другояче е един от най-близките ни хора. Благодарна съм за фамилията, което имам! ”

Наследникът на актрисата и Мартин Макариев навърши 3 години в края на септември. Режисьорът има още едно дете от предходен брак, само че Луиза е в отлични връзки с момчето. Тя твърди, че 12-годишният Боби се схваща доста добре братчето си. Tq нееднократно е демонстрирала обвързаност и към доведения си наследник.

Според осведомени Луиза към този момент се чувствала подготвена за още едно дете, само че в последно време била затрупана с задължения и пътувания, по тази причина считала, че моментът още не е подобаващ. Иначе мощно се надявала някой ден да се снабди с по този начин мечтаната щерка.

Григорова и Макариев подписаха брак през лятото на 2017 година край морския бряг. За времето, през което са дружно, връзката им мина през някои тествания, само че в този момент са по-щастливи от всеки път. „ Бях на 23, когато с Мартин станахме двойка. Тъкмо завършвах НАТФИЗ. Иначе се запознахме още когато бях на 18, снимахме клип на Миро, само че дълго време не си обръщахме внимание. После снимахме и един сериал и по този начин се събрахме. Първо се влюбих в гения му и по-късно го обикнах като човек ”, разказвала е актрисата.

Сериалът, за който приказва е „ Дървото на живота ”. Искрите сред тях пламнали на снимачната площадка, само че първоначално решили да запазят връзката си в загадка, тъй като Мартин към момента не бил дефинитивно разграничен с някогашната си Кремена. Поддържал паралелна случка и с актрисата Елена Петрова. „ Бях сигурна, че това е моят мъж и би трябвало да изчакам, с цел да завърши всичките си връзки и да бъде единствено с мен! ", признавала е Григорова.

Запознати настояват, че в началото Луиза не желала да има деца, а да се посвети на кариерата си, само че с наближаването на 30-те биологичният ѝ часовник почнал да тиктака. Когато решила, че желае бебе, не съумяла да зачене незабавно и тръгнала по доктори и проучвания. За шанс, проблемите ѝ не били съществени и след малко лекуване резултатът бил налице.

Актрисата постоянно споделя, че майчинството е най-хубавото нещо, което ѝ се е случвало. Тя изкарала извънредно спокойна бременност, а след раждането бързо се възстановила и се върнала на работа. Много елементарно свалила и непотребните килограми. Това се случило с повече придвижване и ежедневни разходки с бебешката количка.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР