Луиза Григорова и приятелката ѝ Весела Бабинова, които родиха децата

...
Луиза Григорова и приятелката ѝ Весела Бабинова, които родиха децата
Коментари Харесай

Изписаха Луиза Григорова и Весела Бабинова - slava.bg

Луиза Григорова и приятелката ѝ Весела Бабинова, които родиха децата си в един и същи ден, към този момент са си вкъщи. Това оповестиха от МБАЛ „ Света София “ и прецизираха, че двете бебета са проплакали на 27 септември.

Младите актриси са решили да разгласят новината за отрочетата си по-късно, като по този метод им се порадват необезпокоявани дружно със своите половинки и най-близки.

Бебетата, както и техните майки, са в чудесно здраве.

„ Всеки ден виждаме по какъв начин се появява чудото, наречено живот! Но на 27 септември видяхме и по какъв начин се ражда геният. Защото сме уверени, че Йоана и Бран ще наследят гениите на родителите си “, пишат от болничното заведение.

Както към този момент писахме, Луиза Григорова роди момченце. Нейната близка другарка и колежка Весела Бабинова пък се радва на момиченце. И двете станаха майки за първи път и ще отглеждат дружно децата си.

Междувременно Веси Бонева, която е в деветия месец, загатна, че бебето ѝ е напът. Певицата и приятелят ѝ Явор Велчев – Яви чакат момченце и към този момент са избрали неговото име.

„ 286 ден от началото на бременността! Научи ли ме на самообладание?!? Оо-о Да! “, показа тя.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР