Луиз Хей е едно от най-популярните имена в областта на

...
Луиз Хей е едно от най-популярните имена в областта на
Коментари Харесай

Eто как да преобърнете живота си с уроците на Луиз Хей

Луиз Хей е едно от най-популярните имена в региона на литературата за самопомощ, написа obekti.bg. Автор е на международни бестселъри на тематика силата на позитивното мислене и волята като метод за позитивна смяна на живота.

Ето и някои от най-важните и емблематични постулати за положителен и пълностоен живот.

1. За сегашното
Днес е нов ден, неизживяван в никакъв случай преди. Живей в сегашното и се наслаждавай на всеки момент. Силата постоянно е в сегашния миг.

2. За предишното
Бъди подготвен да се разделиш със старите, отрицателни убеждения. Те са единствено мисли, които запречват пътя ти. Новите ти мисли са положителни и носещи задоволство.
Поучи се от предишното и го остави зад себе си. То не можеда бъде променено. Живей в сегашното.

3. За силата на мислите и думите
Мислите и думите ни непрекъснато оформят нашия свят и преживяванията ни.
Онова, което даваме, се връща при нас.Това, което мислим за себе си, става истина за нас.
Всяка мисъл, която минава през съзнанието ни, основава бъдещето ни. Всеки от нас сътворява своите прекарвания посредством мислите и възприятията си.Това, което мислим, и думите, които изричаме, построяват прекарванията ни.
Помни: ти не си жерта на своите мисли. Ти избираш своите мисли!

4. За приятелите
Обграждай се с позитино мислещи хора. Позволи да си отидат от живота ти хората, които не те поддържат.

5. За прошката и виновността
Прошката е подарък към теб самия, тъй като те освобождава от пандиза, в който самичък си се зaключил. Можеш да се разделиш с предишното и да простиш на всички.
Прости си за това, че си се наранил. Прости си за това, че си наранил другите. Прости си за това, че си разрешил на другите да ви наранят.
Освободи се от потребността да виниш който и да е, в това число и себе си.

6. За рецензията
Спри да критикуваш. Критиката в никакъв случай никого не трансформира. Откажи се от самокритиката. Приеми се подобен, какъвто си. Когато се критикуватш, твоите промени са отрицателни. Когато одобряваш дейностите и себе си – ти се променяш положително.
Критиката унищожава вътрешния дух. Похвалата го укрепва. Хвали себе си, колкото се може повече. Казвай си какъв брой добре се справяш с всяка дреболия.

7. За страховете
Страховете ти са единствено мисли. Спри да се плашиш, да се тероризираш с мислите си. Това е ужасяващ метод на живот. Мислите могат да се трансформират. Избери да мислиш без боязън. Вселената поддържа напълно всяка мисъл, в която избереш да повярваш. Изборът на мисли е неограничен. Избери равновесието, хармонията и мира и те ще се изявяват в твоя Живот.

8. За слабостта
Освободи се от потребността да бъдеш слаб. Заслужаваш най-хубавото от живота, приеми го в този момент.
Помни, че не си повластен на никого и нищо, тъй като ти си виновен за своя живот.

9. За упованията
Откажи се да имаш упования. Отпусни се свободно и с обич в течението на живота. Обичай себе си. Знай, че на всеки завой те чака положително.

10. За новия взор
Бъди подготвен да видиш живота по нов и друг метод, да забелязваш незабелязаните преди неща. Винаги има нов свят, който чака погледа ти.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР