ЛУИСВИЛ, Кентъки. — Шофьорът на полукамион беше изтеглен на безопасно

...
ЛУИСВИЛ, Кентъки. — Шофьорът на полукамион беше изтеглен на безопасно
Коментари Харесай

Шофьорът на камион беше изтеглен на безопасно място, след като катастрофата остави превозното средство да виси над моста през река Охайо

ЛУИСВИЛ, Кентъки. — Шофьорът на полукамион беше изтеглен на безвредно място в петък от пожарникари след злополука, напуснала транспортно средство, увиснало над мост през река Охайо.

Катастрофата с три автомобила на мемориалния мост Джордж Роджърс Кларк, свързващ Луисвил, Кентъки с южната част на Индиана, е обявена към обяд, заяви началникът на пожарната в Луисвил Брайън О — сподели Нийл по време на конференция. Друг човек, взел участие в злополуката, неотложно беше откаран в болничното заведение и екипите бяха подготвени да спасят водача на камиона от кабината.


Отне към 40 минути да настроите въжена система и да подготвите някой да се спусне до кабината и да закачи водача за защитен колан и да я изведе безвредно, сподели О'Нийл. Тя беше откарана в болничното заведение като защитна мярка.

„ Те се образоват за този вид неща от самото начало “, сподели той за избавителната компания. „ Това е най-лошият сюжет. “

Пожарникарите бяха...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР