Луис Суарес е един от най-известните футболисти на Барселона днес.

...
Луис Суарес е един от най-известните футболисти на Барселона днес.
Коментари Харесай

Суарес дошъл в Европа заради жена си

Луис Суарес е един от най-известните футболисти на " Барселона " през днешния ден. В предишното си обаче той е минал през надалеч по-непретенциозни тим, като холандския " Грьонинген ", а повода за това е половинката му София Балби.

Професионалната кариера на Суарес стартира през 2005 година в уругвайския " Национал " Монтевидео. Две години по-рано пък двамата със София поставят начало на взаимоотношенията си.

През 2003 година нейното семейство се мести в Барселона. За да е по-близо до обичаната си, футболистът приема една от първите предложения от клуб на Стария континент - тази на " Грьонинген ".

" За мен това беше огромен късмет. Тя постоянно е била моят ангел пазител, даже когато седях на пейката. Ценя всеки момент прекаран с нея ", декларира футболистът пред " Марка ".

" Когато ми предложиха контракт от " Грьонинген ", първото нещо, което направих, беше да пусна Плейстейшъна и да видя в кое състезание играят и с каква фланелка. Това беше огромна крачка за мен, тъй като можех да съм покрай нея ", прибавя той.

Луис и София публично стават семейство през 2009 година Тогава той играе за " Аякс ". Следва трансфер в " Ливърпул ", а мечтаното пренасяне в " Барселона " идва през 2014 година

" Заедно сме от 15 години. Това е повече от половината ни живот. Винаги сме следвали един и същи път, с цел да запазим фамилията си ", споделя Суарес.

Двамата със София имат две деца - щерка Делфина (на 7 години) и наследник Бенджамин (на 4 години). Наследникът му също е тръгнал по футболните стъпки на татко си, само че избира да бъде вратар за момента.

" Важно е, че му харесва. Обича да играе. Знае всички футболисти, даже от другите шампионати. Изненадва ме какъв брой доста попипа единствено като гледа. Понякога чества като Гризман, Меси или Дибала ", гордее се уругваецът.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР