Лудогорец заслужено е отстранил Балкани и продължава във втория предварителен

...
Лудогорец заслужено е отстранил Балкани и продължава във втория предварителен
Коментари Харесай

Капитанът на "Лудогорец": Затворихме устите на много критици

Лудогорец " справедливо е отстранил " Балкани " и продължава във втория прелиминарен кръг на Шампионската лига. Това сподели капитанът на българския тим Кирил Десподов след успеха с 4:0 на състава.

" Всяко начало е тежко, за жалост на много критици в България - " Лудогорец " съумя да покаже лицето, което заслужава да демонстрира и действително продължи ".

" Силно се надявам в този момент да напишат по какъв начин Лудогорец е посочил по какъв начин се играе футбол на Балканите, а не както след първия мач, че Балкани ни е посочил по какъв начин се играе футбол. Мисля, че затворихме много усти. Този позор, който последните два мача изпитахме и единствено ние можехме да излезем от тази обстановка, веселя се, че показахме темперамент и го направихме по най-хубавия метод ", разяснява Десподов.

" Не изпадаме в крайности, очевидно някои други хора го вършат след два неприятни резултата ".

Треньорът на " Лудогорец " Ивайло Петев акцентира, че тимът е посочил темперамент.

" Основното нещо е характерът. Без темперамент, без сила мъчно ще се получи. Имахме много диалози и мисля, че футболистите са разбрали какво се изисква от тях ".

" Може би уцелихме момента, в който " Балкани " пусна двама нападатели и съвсем не допуснахме обстановки пред нашата врата. Четири гола, няма какво повече да желаеме от момчетата. Всеки един състезател би трябвало да разбере, че когато получи късмет би трябвало да даде най-хубавото от себе си. Аз като треньор несъмнено няма да позволи такова нещо. Трябваше да преминем и през това, всеки да изпита върху своята кожа какво е като не се победил ", разяснява Петев.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР