Лудогорец започва участието си в европейските клубни турнири този сезон

...
Лудогорец започва участието си в европейските клубни турнири този сезон
Коментари Харесай

Лудогорец излиза срещу Сутиеска в търсене на добър аванс преди реванша

Лудогорец стартира присъединяване си в европейските клубни шампионати този сезон с домакинство на черногорския Сутиеска Никшич.

Първият дуел от I прелиминарен кръг на Шампионската лига е плануван за през днешния ден, 5 юли от 20:45 часа на стадион „ Хювефарма Арена “ в Разград.

Българският първенец изигра добра лятна подготовка, като записа победи над Струмска Слава и австрийския Блау-Вайс Линц, преди да направи тъждество с Гройтер Фюрт след два часа игра. Последва класическа загуба от Ференцварош, само че „ зелените “ бързо се реваншираха с триумф със същия резултат над деветкратния първенец на Германия Нюрнберг.

Старши треньорът на разградчани Анте Шимунджа бе безапелационен на конференцията си, че мачът с черногорския първенец.

„ Да, бих споделил, че разузнахме Сутиеска. Написахме си домашното. Имаме информация за противника и чакам оптимално старания от нашия отбор. Знаем,че мачът ще е доста сложен. Все отново това е Шампионска лига и ще влезем с оптимално почитание към противника. Всички са оптимално съсредоточени. Ние почитаме Сутиеска, има два мача, не мога да кажа, че ще решим всичко още в първия. Вярваме в себе си и в качествата ни. Най-важното е какво ще покажем ние “, добави още той, като разясни, че Кирил Десподов не е подготвен за цялостни 90 минути.

Бранителят на отбора Антон Недялков има вяра, че.

„ Мисля, че на 99% съм подготвен за игра. Очаквам с още няколко мача да вляза в нужния темп. Всички сме подготвени “, добави той.

Реваншът е седмица по-късно още веднъж във вторник, 12 юли, от 22:00 часа българско време.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram: https://go.bnt.bg/instagram
Фейсбук: https://go.bnt.bg/facebook
LinkedIn: https://go.bnt.bg/linkedin
TikTok: https://go.bnt.bg/tiktok
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР