Лудогорец“ започна катастрофално европейската си кампания. В първия квалификационен кръг

...
Лудогорец“ започна катастрофално европейската си кампания. В първия квалификационен кръг
Коментари Харесай

Срам за „Лудогорец“ в Европа. Косовари им показаха как се играе футбол

„ Лудогорец “ стартира пагубно европейската си акция. В първия квалификационен кръг на отборът на Ивайло Петев загуби визитата си на Балкани в Косово с 2:0.

Кореница (45+1) беше прецизен за домакините през първото полувреме, а Зюба (55) удвои. Пред Доминик Янков се откри най-чистото голово състояние за родния отбор, само че той стреля в гредата. „ Орлите ” стартираха присъединяване си от първия квалификационен кръг на най-комерсиалния шампионат на Стария континент с вярата, че ще стигнат за трети път в историята си до груповата фаза на конкуренцията. Преди това разградчани са реализирали тази цел през 2014 и 2016 година. За страдание, те бяха тотално надиграни от първенеца на Косово. Ако не съумеят да заличат пасива си в реванша след седмица, то „ Лудогорец “ ще продължат своето европейско присъединяване в Лига на конференциите.

„ Трябва да схвана за какво не се получиха нещата. След 10-15 минута се счупи нещо при нас. Балкани справедливо поведе и те бяха по-добри от нас. Имахме шансове през втората част, само че слаб мач за нас.

На почивката и с измененията желаех да задържаме трайно топката. Трябва обаче да поздравим Балкани. Отборът играе добър футбол. Ние не би трябвало да позволяваме това в Разград. Трябва да работим върху много неща. Имаме мач против Крумовград. Ще създадем много промени, след което ще чакаме реванша. Трябва да се трансформират много неща във втория мач и да отбележим гол. Ще се борим с това, което имаме “, съобщи след мача Петев.
Капитанът на „ Лудогорец “ Кирил Десподов
беше отчаян след загубата с 0:2 от „ Балкани “ в Косово. Той обаче съобщи, че не мисли за отпадане от квалификациите за Шампионска лига и то на толкоз ранен стадий.

„ Казах и преди, че „ Балкани “ е извънредно добре проведен тим, който пресира и не се пази. Оставихме ги те да са водещите и те да разиграват. Отстъпихме леко обратно и ни сътвориха много рискове пред нашата вратата. Мисля, че справедливо не вкарахме гол. Единствено на Доминик е обстановката, която имахме за гол. Пресираха ни добре при навън. Няма да проучвам „ Балкани “. Това, което сме упражнявали и сме говорели, не успяхме да го използван в мача. Заслужено загубихме. Всеки един футболист липсва на тима, само че това не може да бъде опрощение. Не желаеме да се оправдаваме. Когато има тежки моменти, е хубаво да сме откровени. Теренът беше муден и тревата беше оставена висока. Играли сме и на по-лоши терени. Това също не може да е опрощение. В моята глава вид отпадане няма. Трябва да създадем всичко допустимо да продължим. Имаме мач в Разград, в който изискванията ще бъдат по-добри. В много мачове сме показвали темперамент и сме обръщали. Трябва да си повярваме и да желаем повече “, сподели той.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР