Лудогорец влиза в двубоя срещу тима от Ларнака с високо

...
Лудогорец влиза в двубоя срещу тима от Ларнака с високо
Коментари Харесай

НА ЖИВО: АЕК Ларнака - Лудогорец

Лудогорец влиза в дуела против отбора от Ларнака с високо самочувствие, откакто сепчели мача за първото място в Първа лига против Левски с 2:1. В същото време обаче срещата е дебютна за Антони Здравков, който пое ръководството на тима след напускането на Пауло Аутори. Бразилският експерт шокира всички с решението си да си тръгне от Разград, а всички играчи в тима желаеха той да остане.
Въпреки че АЕК няма точка в Лига Европа, Лудогорец не може да чака елементарен дуел. За календарната 2018 година кипърският отбор има единствено 2 провали вкъщи - от Цюрих в Лига Европа и АПОЕЛ с 1:3 през април. Тимът е извънредно стабилен вкъщи и единствено против швейцарския отбор не е отбелязал гол за 2018 година.
В същото време първенците на България имат единствено 2 победи в Европа като посетител този сезон, и то против надалеч по-слаби противници в лицето на Крусейдърс и Торпедо Кутаиси.
Българският първенец няма нито една точка досега и е на последно място в класирането дружно с днешния си конкурент. Битката е от 19:55 часа българско време и можете да следите АЕК - Лудогорец НА ЖИВО в Sportlive.bg .
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР