Лудогорец уведомява всички фенове, които ще гледат на живо мача

...
Лудогорец уведомява всички фенове, които ще гледат на живо мача
Коментари Харесай

Лудогорец с важна информация за феновете си преди реванша с Балкани

Лудогорец уведомява всички почитатели, които ще гледат онлайн мача реванш от първия прелиминарен кръг на Шампионската лига против първенеца на Косово Балкани в сряда (19 юли) от 21:00 ч., че стадион " Хювефарма Арена " отваря порти в 19:00 ч.

Клубът припомня, че сега се продават билети на клубната база в Разград, както и на билетната каса на улица " Васил Левски ". Днес гишето ще работи до 18:00 ч., а на следващия ден (19 юли) от 10:00 ч. до началото на мача. Билети се продават и онлайн.
 Лудогорец и Сантос се схванаха за Руан
Лудогорец и Сантос се схванаха за Руан

Ще играе чартърен

Клубът приканва почитателите да дойдат на стадиона по-рано, с цел да се облекчи пропусквателния режим.

Лудогорец оповестява, че на " Хювефарма Арена " няма да бъдат допускани почитатели в нетрезво положение, с оръжия, рискови предмети, пиротехнически средства, запалки, бутилки, както и шишенца парфюм и дезодорант.

Расистките викания, както и потреблението на лазери от трибуните по време на мача, са безусловно неразрешени. Лудогорец припомня, че всички последователи подлежат на щателна инспекция по входовете, като неразрешените предмети ще бъдат изземвани.
 Швейцарци стискат палци Лудогорец да притегли Квадво Дуа
Швейцарци стискат палци Лудогорец да притегли Квадво Дуа

Санкт Гален ще получи % от възможен трансфер

Присъстващите с лица под 18 години би трябвало да показват попълнена декларация за аставник. Такива се раздават персонално при покупката на билет. В случай на нужда може да се употребява линк, който се намира в портала за закупуване на онлайн билети, както и на основната страница на формалния уебсайт на клуба.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР