Лудогорец стартира пролетния дял от efbet Лига убедително, при домакинството

...
Лудогорец стартира пролетния дял от efbet Лига убедително, при домакинството
Коментари Харесай

Лудогорец разгроми Етър и поведе с 6 точки на ЦСКА, Кешеру блести с 4 гола

Лудогорец започва пролетния дял от efbet Лига безапелационно, при семейството си на Етър.

Двубоят на " Хювефарма Арена ", противопоставил първия против последния в класирането, приключи при резултат 6:0.

Вратарят на гостите Христо Иванов получи червен картон за игра с ръка отвън наказателното поле още при резултат 0:1, което значително предопредели по-нататъшния процес на мача.

С 4 гола за спечелилите блесна Клаудиу Кешеру, който показва добра сработеност с национала Кирил Десподов.

Шампионът поведе с 6 точки пред преследвача ЦСКА, който в събота надигра Славия. Това бе и дебют в efbet Лига за новия ментор на " орлите " Валдас Дамбраускас.

През есента Лудогорец взе гостуването на " виолетовите " с 2:0, а головете означиха Кешеру и Мавис Чибота. Този път първенците бяха още по-убедителни.

ТОПСПОРТ наблюдава онлайн за потребителите си случилото се на терена:
 Лудогорец - Етър 6:0, четири гола на Кешеру онлайн
Лудогорец - Етър 6:0, четири гола на Кешеру

Двубоят на " Хювефарма Арена " започва в 16:00 часа

Първото полувреме бе белязано от няколко основни момента. Най-същественият от тях бе аленият картон, получен от вратаря на гостите Христо Иванов.

Кешеру стигна до отбелязването на хеттрик, единствено в границите на първата част, като откри резултата с гол от близка отдалеченост, маркиран още в 6-ата минута.

В 24-ата Иванов се опита да спре пробив на Текпетей, само че игра с ръка отвън рамките на наказателното си поле.

Реферът Кабаков му сподели пряк червен картон, като се наложи на вратата на великотърновци да застане младият Господинов. Той се появи на терена за сметка на Кнежевич, което фрапантно понижи стремежа на гостите в офанзивата им.

Численото предимство на първенците оказа непосреден резултат, като преди паузата " зелените " вкараха нови три попадения.

Кешеру бе прецизен за 2:0 в 36-ата минута, а единствено 3 по-късно Крачунов се опита да попречи на тарана да се добере до топката, само че вместо да успее да я почисти, я прати във вратата на личния си отбор.

Още 100-ина секунди по-късно хеттрикът на Кешеру стана факт, като той вкара третото си, съвсем еднообразно с предходните, попадение.

Така още преди почивката бе ясно кой ще е крайният победител в мача.

Също 6 минути след началото, този път на второто полувреме, Кешеру вкара за четвърти път топката в мрежата, с което в допълнение усили напрежението върху противника.

С течение на мача бяха осъществени редица промени, като Дамбраускас употребява всичките му разрешени, съхранявайки силите на част от титулярите си.

Александър Томаш пък пусна в игра и Преслав Боруков, само че това не спомогна за смяна в резултата или най-малко за почетно попадение в интерес на Етър.

Напротив, в продължението на срещата гол на Каули оформи крайното 6:0.

Отборът от Велико Търново резервира последното си място във краткотрайното класиране, до момента в който Лудогорец е с 6 точки пред ЦСКА на върха в таблицата.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР