Лудогорец ще влезе в добро настроение в битката срещу Нордселанд

...
Лудогорец ще влезе в добро настроение в битката срещу Нордселанд
Коментари Харесай

Една дилема пред Кмета за гостуването в Дания

Лудогорец ще влезе в положително въодушевление в борбата против Нордселанд от група Н на Лигата на конференциите, откакто в неделя вечер взе стратегически значими три точки от гостуването на Левски на " Герена ". Разградчани победиха с 1:0 с гол на бразилеца Руан Крус през първото полувреме. Сблъсъкът в Дания е в четвъртък, 5 ноември, от 22:00 часа. В момента " орлите " са преди всичко във краткотрайното класиране, откакто разгромиха с 4:0 Спартак (Търнава) вкъщи на старта. Нордселанд пък загуби с 1:3 гостуването на Фенербахче в Истанбул.
 Лудогорец излетя за Дания в цялостен състав
Лудогорец излетя за Дания в цялостен състав

Няма контузени

Очаква се в четвъртък Ивайло Петев да заложи на доста близка стартова единайсеторка на тази, която употребява на " Георги Аспарухов ". С представянето си в столицата обаче националът Иван Йорданов не се понрави на наставника и бе сменен още на почивката. Малко преди края на първото полувреме халфът обърка основен пас и от заплаха за Лудогорец стана такава пред вратата на Серджио Падт. В този миг камерите уловиха по какъв начин Петев показва бурно негодуванието си от това отиграване на младока. И по-късно го размени сред двете елементи.

Вместо Йорданов, през втората на терена бе бразилецът Педро Нареси. Последният е при разградчани към този момент повече от година, само че по този начин и не съумява да се пребори за титулярно място. До последно Ивайло Петев ще се колебае на кой всред Йорданов и Нареси да заложи против Нордселанд.

Контузии пък не престават да тормозят състава на " орлите ". Лекарският щаб не съумя да възвърне левия бек Марсел Хайстер за мача с Левски. Надеждите са, че германецът ще бъде вдигнат на крайници за четвъртък. Вместо него в лявата зона играе испанецът Сон. Той, също както Аслак декор Витри, се усеща по-комфортно на десния фланг на защитата. Днес Хайстер ще бъде подложен на фитнес тест, с цел да се реши какво е положението му.
 Анте Шимунджа се усеща по-добър треньор след престоя си в България
Анте Шимунджа се усеща по-добър треньор след престоя си в България

Може още веднъж да поеме Марибр
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР