Лудогорец ще вкара нови пари в касата на Левски. Това

...
Лудогорец ще вкара нови пари в касата на Левски. Това
Коментари Харесай

Лудогорец ще налее свежи пари в Левски

Лудогорец ще вкара нови пари в касата на Левски. Това ще се случи по силата на съглашението сред двата тима, за прехвърлянето на бранителя Ноа Сонко Сундберг от " Георги Аспарухов " на " Хювефарма Арена ".

Сделката бе осъществена през лятото, след старта на акцията в Първа лига. " Сините " продадоха национала на Гамбия за 800 хиляди евро. Причината е, че централният защитник отхвърляше да удължи договора си и настояваше да премине при " орлите ".

В клаузите по контракта има много планувани бонуси за Левски, като единият от тях към този момент е обезпечен. " Сините " ще получат 100 хиляди лв. заради обстоятелството, че Лудогорец завоюва купата благодарение на Сундберг. " Разградчани " си подсигуряваха златните медали със съботния триумф с 3:1 над ЦСКА.

Сега " Столичани " ще се надяват " орлите " да влязат в групите на Шампионската лига. Това ще им донесе 350 хиляди лв.. Ако родният отличник стигне единствено до груповата фаза на Лига Европа, то наградата ще бъде в размер на 200 хиляди лв.. С двойно по-малко ще би трябвало да се помирява Левски, в случай че шампионатът е Лигата на конференциите.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР