Лудогорец ще срещне швейцарския Сервет в плейофния кръг от Лигата

...
Лудогорец ще срещне швейцарския Сервет в плейофния кръг от Лигата
Коментари Харесай

Лудогорец срещу Сервет в плейофите на Лигата на конференциите

Лудогорец ще срещне швейцарския Сервет в плейофния кръг от Лигата на конференциите. Това отреди тегления преди минути жребии, който опълчи приключилите на второ място тимове в групите, измежду които разградчани, както и заелите третите позиции в групите от Лига Европа.


Първият мач ще е в Швейцария и ще се изиграе на 15 февруари, четвъртък. Седмица по-късно на 22 февруари е реваншът в Разград.

Лудогорец извади шанс. Тимът се размина с най-силните тимове от урната на непосветените Аякс, Бетис и Олимпиакос. Бившият отбор на Мартин Петров бе допустимо най-лекия противник.

Сервет се намира на четвърто място в шампионата на Швейцария след 18 изиграни мача. Тимът има 31 точки, колкото третия Цюрих и със 7 по-малко от водача Йънг Бойс. В състава проличава името на някогашния краен защитник на ЦСКА Брадли Мазику.

Крайният победител се класира за 1/8-финалите, където го чакат Астън Вила, Лил, Макаби (Тел Авив), Виктория Пилзен, Брюж, Фиорентина, ПАОК и Фенербахче. Жребият за тази фаза ще се тегли на 23 февруари.

Пълен чоп за плейофния кръг в Лигата на конференциите:

Щурм Грац - Слован Братислава

Сервет - Лудогорец

Роял Юнион Сен Жилова - Айнтрахт Франкфурт

Бетис - Динамо Загреб

Олимпиакос - Ференцварош

Аякс - Будьо/Глимт

Молде - Легия Варшава

Макаби Хайфа - Гент. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР