Лудогорец ще привлече националния вратар на Румъния Хорацио Молдован, твърди

...
Лудогорец ще привлече националния вратар на Румъния Хорацио Молдован, твърди
Коментари Харесай

Лудогорец привлича националния вратар на Румъния

Лудогорец ще притегли националния вратар на Румъния Хорацио Молдован, твърди локалното издание fanatik. Разградчани ще платят откупната уговорка на стража на Рапид Букурещ, която е в размер на 800 000 евро. 

25-годишният Молдован е бил мечтан и от швейцарския Базел, само че до договорка не се е стигнало. Сега той е на крачка от Разград. 

Според румънското издание договорката към този момент е трябвало да бъде завършена. Тя обаче е отсрочена с няколко дни, тъй като Лудогорец чака да продаде хърватина Симон Слуга. През есента той изигра повече мачове под рамката от Серджио Падт. Слуга обаче се контузи в края на есенния дял и това отказало сигурен покупател. За него обаче имало и други оферти.

Хорациу Молдован пази в осемте евроквалификационни мача на Румъния и се чака да бъде титуляр и по време на Европейското състезание в Германия идното лято.  Той към този момент е оповестил на шефовете на Рапид, че желае да премине в Лудогорец. 

Вратарят е част от сегашния си клуб от лятото на 2021 година. Преди това е играл за ЧФР Клуж, Херманщат, Енергетисианул, Рипенсия, Сепси и УТА Арад. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР