Лудогорец ще поиска отлагане на домакинството на Левски в efbet

...
Лудогорец ще поиска отлагане на домакинството на Левски в efbet
Коментари Харесай

Лудогорец иска отлагане на дербито с Левски

Лудогорец ще изиска отсрочване на семейството на Левски в efbet Лига.

Жребият за новото състезание, което ще започва в уикенда на 9 юли, беше изтеглен във вторник. Той отреди разградчани да посрещнат сините на 13 или 14 август в дуел от 6-ия кръг, написа " Тема спорт ".

Срещата обаче ще бъде преместена, в случай че " орлите " се движат по график в евротурнирите. Както е известно, отборът на Анте Шимунджа стартира в първия квалификационен кръг на Шампионската лига. Там ще срещне черногорския първенец Сутиеска.

Двубоите от тази фаза са на 5/6 и 12/13 юли. Ако Лудогорец преодолее този противник, то на идващото ходило ще има съперник спечелилия от двойката Шамрок (Ейре) - Хибърниънс (Малта). Мачовете са надлежно на 19/20 и 26/27 юли.
 Ето по кое време Попето ще може да играе за Левски
Ето по кое време Попето ще може да играе за Левски

Дебютира още на следващия ден

При неуспех със Сутиеска обаче разградчани ще отидат във втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите. Там ще имат за противник изгубилия от двойката Бодьо/Глимт - Класквик. По стратегия семейството на Лудогорец на Левски се пада сред реваншите от третия квалификационен кръг и първите плейофи за влизане в групите на евротурнирите.

Именно заради натоварената стратегия от Лудогорец ще изискат нова дата за конфликта с Левски. Треньорът на Левски Станимир Стоилов към този момент разгласи, че от клуба няма да вършат пречки на нито един евроучастник, в случай че той пожелае да си отсрочи дуела. От БФС пък към момента не са насрочили дата за конфликта за Суперкупата сред Лудогорец и Левски. Има вид той да е в края на август.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР