Лудогорец се изправя днес срещу Шахтьор (Солигорск) в мач-реванш от

...
Лудогорец се изправя днес срещу Шахтьор (Солигорск) в мач-реванш от
Коментари Харесай

Лудогорец влиза в битка за още поне шест евровечери

Лудогорец се изправя през днешния ден против Шахтьор (Солигорск) в мач-реванш от първия квалификационен кръг на Шампионската лига. Двубоят ще се играе на стадиона в Чукарички в Белград.

Разградчани завоюваха първата среща с 1:0 с гол в продълженията на Каули.

Елиминиране на беларуския отбор ще подсигурява най-малко още шест мача в Европа на Лудогорец. Те първо ще се класират за втория квалификационен кръг на Шампионската лига, където ги чака някой всред Мура и Шкендия. Дори и да отпаднат на този стадий, тимът ще продължи в третия прелиминарен кръг на Лига Европа, а в случай че и там бъде отстранен, ще получи финален късмет в плейофа за влизане в групите на Лигата на конференциите.
 Дамбраускас: С всяка минала минута ставаме все по-силни
Дамбраускас: С всяка минала минута ставаме все по-силни

" Според мен анулацията на гола на непознат терен няма да повлияе в мача "

Ако разградчани отпаднат през днешния ден ще се класират за втория прелиминарен кръг на Лига на конференциите. Там ги чака спечелилият от двойката Фола Еш - Линкълн Ред Импс.

Лудогорец надигра Шахтьор в първия мач, само че беларуският първенец сподели, че не е инцидентен тим и има своите шансове. Треньорът Роман Григорчук доста ще разчита на голмайстора Дембо Дарбо.

Очаква се в състава на " орлите " да има най-малко едно смяна от състава в първата среща. Пиерос Сотириу ще стартира като титуляр за сметка на Клаудиу Кешеру.
 Десподов: Трябва да изчакаме момента
Десподов: Трябва да изчакаме момента

" Отборът ни не бе ленив, а те добре затваряха пространствата "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР