Лудогорец привлече първия си нов футболист преди началото на новия

...
Лудогорец привлече първия си нов футболист преди началото на новия
Коментари Харесай

"Лудогорец" привлече германски защитник

Лудогорец " притегли първия си нов футболист преди началото на новия сезон. Шампионите подписаха с германеца Марсел Хайстер. Той идва като свободен сътрудник, а за последно игра за унгарския " МОЛ Фехервар ".

Преди това 30-годишният ляв бек е играл за унгарския " Ференцварош ", израелския " Бейтар " (Йерусалим), хърватските " Истра " и " Задар " и дублиращия тим на немския " Хофенхайм ".

С екипа на " Ференцварош " той срещна " Лудогорец " през 2019 година, когато двата отбора първо играха в квалификациите в Шампионската лига, а по-късно и в групите на Лига Европа.

" Знам доста за " Лудогорец ". Обстановката е невероятна. Момчетата ме одобриха топло. " Лудогорец " е страховит тим, който направи име в Европа. Надявам се да оправдая доверието на треньора и управлението и да съм част от триумфите, които чакат отбора ", съобщи Хайстер пред уеб страницата на клуба.

 " Лудогорец " продаде голмайстора си за рекордна сума

" Лудогорец " разбра и първия си противник в квалификациите за Шампионската лига. Българският отбор ще срещне първенеца на Косово " Балкани ". Първите мачове са на 11 и 12 юли, а " Лудогорец " ще е хазаин в реванша, който ще се организира на 18 или 19 юли.

" Балкани " стана първенец на Косово за втора поредна година.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР