Лудогорец приема Славия в първия кръг от плейофната фаза на

...
Лудогорец приема Славия в първия кръг от плейофната фаза на
Коментари Харесай

Лудогорец излиза срещу Славия с мисъл за поредната шампионска титла

Лудогорец приема Славия в първия кръг от плейофната фаза на efbet Лига. Двубоят на " Хювефарма Арена " ще започва в 20:00 часа и може да короняса новия първенец на България.

През седмицата " орлите " изгубиха първия полуфинал от SESAME Купа на България с 2:3 от Левски, само че след мача треньорът Анте Шимунджа остана оптимист за класирането на отбора му за финала. " Искаме да спечелим трофея, не сме се отказали. "

Лудогорец през днешния ден се е запътил към това да стане 11-и следващ път първенец на страната при триумф над Славия. Срещу " белите " присъединяване няма да вземат осъдените Кирил Десподов, Антон Недялков и Игор Пластун. След санкции се завръщат Бърнард Текпетей и Клод Гонзалвеш. Разградчани са без загуба в шампионата напролет и нямат домакинство, в което да не са отбелязали попадение от началото на сезона.

Славия също претърпя проваляне в полуфинала за SESAME Купа на България, откакто отстъпиха на ЦСКА с 0:2 като хазаин. Треньорът на " белите " Златомир Загорчич съобщи: " Влязохме със боязън, удар и половина, а ни вкараха два гола. " От управлението на клуба разкритикувах постъпките на " алените " почитатели.

Защитникът Ертан Томбак е осъден за днешния дуел, а под въпрос е Борислав Цонев.

" Белите " са в серия от пет гостувания в шампионата без триумф и позволи осем попадения във въпросните срещи.
 Загорчич дефинира групата на Славия за мача с Лудогорец, Тасевски се завръща
Загорчич дефинира групата на Славия за мача с Лудогорец, Тасевски се завръща

Извън листата на експерта останаха Борислав Цонев, Венцислав Керчев, Георги Вълчев и Иван Минчев
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР