Лудогорец представи последните си две нови попълнения – Тиаго, дошъл

...
Лудогорец представи последните си две нови попълнения – Тиаго, дошъл
Коментари Харесай

Тиаго и Групер: Идваме в голям клуб

Лудогорец показа последните си две нови попълнения – Тиаго, пристигнал от бразилския Крузейро, както и израелецът с румънски паспорт Дени Групер, който бе притеглен от Апоел Тел Авив.

Те бяха приветствани от техническия шеф Козмин Моци.

„ Искам да благодаря на двамата, че са тук. Това са последните ни два прехвърлянето тази зима. Надявам се и съм сигурен, че ще оказват помощ доста на Лудогорец и в края на май ще сме първенци “, сподели Моци.

„ За мен Лудогорец е доста огромен клуб Щастлив съм от този трансфер. Лудогорец взе участие всяка година в евротурнирите. Мачовете в Европа са моята сбъдната фантазия. Работя крепко и ще продължа да работя още по-здраво “, стартира Дени Групер. „ Моята обичана позиция е ляв бек. Имам мощен десен крайник, мога да играя и от другата страна на отбраната. Преди съм играл и като крило “, добави той. „ Мисля, че най-хубавите ми качества са, че съм бърз и имам добра техника. Освен това оказвам помощ, когато тимът ми пресира високо. Ще дам най-хубавото от себе си за Лудогорец “, продължи Групер, чийто дядовци са румънци. „ Както към този момент споделих, Лудогорец е голям клуб. Познат е в Изрaел. Познавам израелци, играли в Разград. Те имат доста положително мнение за клуба. Да, не съм играл през последните седмици поради обстановка в моя клуб. Но упражнявам крепко и съм разполагаем на треньора “, сподели още Групер.

„ Това, което знаем за Лудогорец, че, е голям клуб. Познат е в Бразилия, имат 10 трофеи, играли са в групите на Шампионската лига и в тези на Лига Европа “, съобщи пък Тиаго. „ Лека-полека ще се приспособявам. Знам, че на моята позиция има огромна конкуренция, само че това е добре. С доста работа ще мога да печеля титулярно място. Мога да играя и зад нападателя, само че най-силен съм на върха на офанзивата. Мисля, че най-хубавите ми качества са физическа мощ, отлична техника и скорост. Надявам се да спечелим доста трофеи “, добави Тиаго. „ Искам да оказа помощ на моя тим да взе участие в Шампионската лига или Лига Европа, тъй като това е моята фантазия. Когато получих офертата от Лудогорец – голям клуб с обичаи, не се поколебах “, сподели нападателят, който ще играе с номер 9.

В края на конференцията Козмин Моци също взе думата по значими въпроси. „ Жуниор Брандао е наш състезател, тренира добре. Решението обаче е на треньора. Брандао е картотекиран, всички са играчи са картотекирани. Все още обаче имаме предложения и през днешния ден или на следващия ден някой може да отиде чартърен “, съобщи румънецът. „ Имаме диалози за някои от нашите футболисти да отидат някъде, където да играят постоянно. Последната дума е на Анте Шимунджа. Той взема решение от кой няма потребност в този момент. Новите играчи са добре готови в този момент, само че имат потребност от акомодация. Все отново Тиаго за пръв вижда подобен студ… Ще реши треньорът. Борим се за всичко, желаеме Купата и шампионата “, разгласи румънецът.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР