Лудогорец постигна много важна победа. Шампионите наказаха слаб ЦСКА с

...
Лудогорец постигна много важна победа. Шампионите наказаха слаб ЦСКА с
Коментари Харесай

Лудогорец наказа много слаб ЦСКА в Разград

Лудогорец реализира доста значима победа. Шампионите наказаха слаб ЦСКА с 3:0 в Разград. Домакините тотално надиграха противника си и дори можеха да завоюват с още по-голям резултат. Тимът на Нестор ел Маестро не знаеше къде се намира в огромна част от дуела и даже разреши на домакините да му се подиграват.


Още в третата минута Иван Йорданов принуди Густаво Бусато да се намесва. Рефлексът на бразилеца бе тестван с удар под напречната греда, който обаче не затрудни изключително стража. Две по-късно още веднъж Бусато блесна със ужасно избавяне. Текпетей стреля по земя в десния отдалечен ъгъл, само че бе обезвреден.

Третото състояние за разградчани бе превърнато в попадение. Негов създател бе Руан, който бе изтърван от Мено Кох, засичайки ужасно центриране на Кирил Десподов и откривайки резултата в осмата минута.

В 33-ата Лудогорец удвои задатъка си. Кирил Десподов центрира от свободен удар, Аслак Фон Витри насочи удар, топката рикошира в Сейни Санянг и влезе във вратата на Густаво Бусато за 2:0.

Матиас Фаетон можеше да върне едно попадение в малко преди края на първата част, само че Падт с лекост улови. Минута по-късно Десподов излезе очи в очи с Бусато и стреля право в стража на ЦСКА.

В 50-ата минута футболистите на Лудогорец имаха искания за дузпа за игра с ръка на Иван Турицов. Никола Попов персонално отиде да преразгледа обстановката и отсъди 11-метров углавен удар. Зад топката застана Кирил Десподов, който наказа някогашния си отбор за 3:0.

В 72-ата минута Никола Попов още веднъж персонално преразгледа обстановка на терена, като този път тя бе за пряк червен картон на Ноа Сонко Сундберг, който напусна терена прибързано поради тенденциозен удар с лакът против Дюкенс Назон. В третата минута на добавеното време Лудогорец беше покрай четвърти гол, само че изстрелът на Иван Йорданов се спря в гредата и не влезе в мрежата на Бусато. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР