Лудогорец победи Славия с категоричното 4:1 и започна пролетния дял

...
Лудогорец победи Славия с категоричното 4:1 и започна пролетния дял
Коментари Харесай

"Лудогорец" се върна начело в Първа лига след убедителен успех над "Славия"

Лудогорец " победи " Славия " с безапелационното 4:1 и стартира пролетния дял в Първа лига с победа. Шампионите не срещнаха безусловно никакъв проблем с белите и взеха решение всичко в дуела преди почивката. Клаудиу Кешеру на два пъти, Анисе и Вандерсон се разписаха за отбора на Димитър Димитров, с което " Лудогорец " се върна на върха в подреждането с задатък от една точка пред ЦСКА.

Едва четирима от футболистите, които започнаха против " Милан " преди няколко дни бяха измежду титулярите и и против " Славия " - Лукас Саша, Сисиньо, Мисиджан и Анисе. Това обаче не се отрази на първенците и те почнаха доста интензивно.

Още в 18-ата секунда Вандерсон удари греда, а в осмата минута и удар на Кешеру се отби в напречния дирек.

Шампионите поведоха в 18-ата минута, когато засече центриране на Сисиньо. Бразилецът подаде на румънския нападател и той с прекрасен удар от въздуха откри резултата. Интригата се върна за малко в 33-ата минута, когато Стефан Велев изравни. Халфът на белите насочи лек удар от границата на наказателното поле, само че топката се отби в Георги Терзиев и влетя в мрежата.

End of the game. Victory for Ludogorets with 4:1.#Ludogorets#Slavia#LudogoretsSlaviapic.twitter.com/sWIBd8aa1M
— PFC Ludogorets 1945 (@Ludogorets1945) February 18, 2018

Изравнителният гол подейства стимулиращо на отбора от Разград и той бързо върна преднината си. Кешеру вкара втори гол в 35-ата минута, а още две по-късно Анисе наказа огромна неточност в отбраната на " Славия ". Андреа Христов изпусна Анисе, вратарят Стергиакис също излезе неразчетено и се разписа с глава.

През втората част " Лудогорец " смъкна темпото, само че стигна до четвърти гол. Негов създател беше Вандерсон в 52-ата минута.

Притеснително за Димитър Димитров, е че той трябваше да прави две насилствени смени в хода на мача. Крайните бранители Саша и Сисиньо напуснаха с контузии, което докара до пробен аспект на защитата в огромна част от мача.

Новината не е добра, защото " Лудогорец " има единствено трима крайни бранители, а за похлупак Натанаел е осъден и за втория дуел с " Милан " след няколко дни.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР