Лудогорец победи Арда с 4:1 като домакин в 17-ия кръг

...
Лудогорец победи Арда с 4:1 като домакин в 17-ия кръг
Коментари Харесай

"Арда" изгуби мача с "Лудогорец" и Спас Делев

" Лудогорец " победи " Арда " с 4:1 като хазаин в 17-ия кръг на Първа футболна лига. Тимът от Кърджали не съумя да се опълчи на своя съперник, а в края на мача капитанът Спас Делев получи мъчителна травма в стъпалото и се наложи да бъде заменен наложително.

Резултатът на стадиона в Разград откри Жордан Икоко в 7-ата минута след неточност на стража Иван Караджов. Половин час измежду началото на срещата на таблото светна 2:0. Пиерос Сотириу се разписа след пас на Икоко. Първоначално попадението не беше зачетено, само че след намесата на системата VAR голът отиде на сметката на футболиста на " Лудогорец ".

Снимка: Lap.bg

В 35-ата минута гостите въпреки всичко върнаха едно попадение. Спас Делев стреля майсторски и прати топката във вратата на домакините.

" Орлите " дадоха отговор съвсем незабавно с нов гол. Отново Сотириу прати топката във вратата на " Арда " малко преди почивката.

Снимка: Lap.bg

Последното попадение в срещата беше дело на Кирил Десподов от директен свободен удар.

Малко преди да бъде завършен крайният резултат съдията Владимир Вълков реши да отсъди дузпа за гостите. След обзор със системата VAR, той анулира решението си.

Снимка: Lap.bg

Малко преди края на постоянното време Спас Делев беше заменен наложително, откакто очевидно изпитваше мощни болки в стъпалото.

Така " Лудогорец " събра 39 точки в актива си и все още отборът има преднина от 10 точки на върха. " Черно море ", ЦСКА и " Ботев " Пловдив са с по 29, само че “моряците” и " канарчетата " са с два мача повече, а “червените” с два по-малко. " Арда " от своя страна е девети с 18 точки.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР