Лудогорец официално представи новото си звездно попълнение Бърнард Текпетей на

...
Лудогорец официално представи новото си звездно попълнение Бърнард Текпетей на
Коментари Харесай

Лудогорец представи ново звездно попълнение

Лудогорец публично показа новото си звездно попълнение Бърнард Текпетей на конференция, извършена на " Хювефарма Арена ". Той бе показан от спортния шеф Георги Караманджуков.

Текпетей ще играе в Лудогорец чартърен за две години с закрепена алтернатива за закупуване. Ганайският халф за последно игра като преотстъпен във Фортуна Дюселдорф през предишния сезон от Шалке 04.

„ На първо място най-важното нещо, което ме накара да избера Лудогорец, бе самият клуб, това, което съм чувал за него. Играят доста добър футбол, което ми хареса. Постоянното присъединяване на клуба в Шампионска лига и Лига Европа също оказа въздействие. За един състезател, който желае да се развива, това е доста значимо. Заедно с клуба ще си бъдем потребни ", бяха първите думи на Текпетей.

" Доста е друго от Бундеслигата, само че първите усещания, които имах са, че тренировките се водят по един доста добър метод и моите усещания са доста положителни. Треньорът желае от нас да играем доста атакуващо. Наистина доста се веселя, че съумях да видя това предпочитание в тима още в първите тренировки.
Радвам се, че съм в клуб, който желае да играе в действителност атакуващ футбол. За мен най-важното е да работя крепко. Трябва да работя все по-усилено, с цел да реализира огромни висоти ", добави още той.
  Спорт
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР