Лудогорец няма спирка под ръководството на младия наставник - Станислав

...
Лудогорец няма спирка под ръководството на младия наставник - Станислав
Коментари Харесай

Беззъб Левски в Разград, "орлите" летят към девета поредна титла

Лудогорец няма спирка под управлението на младия ментор - Станислав Генчев. Разградчани демонстрираха класа, възползваха се от обстановките си и биха резонно Левски с 2: в мач от 12-ия кръг на efbet Лига. Така " орлите " решително летят към десета поредна купа.

Първото полувреме предложи по няколко забавни обстановки пред двете порти. И домакините, и техните противници стигаха постоянно до статични положения наоколо до пеналта на противника, което правеше играта любопитна за наблюдение.

" Сините " използваха най-вече крилата си, в опит да застрашат своите съперници. На моменти пък Станислав Иванов можеше да бъде видян да играе в ролята на финален в отбраната на столичани, помагайки на съотборниците си да изнесат кълбото.

Разградчани, от своя страна, се опитваха да владеят топката по-продължително и да построяват последователно офанзивите си. В завършващата фаза те действаха бързо, с по едно допиране, което затрудняваше противодействието на софийската защита.

Именно при една такава скоростна акция в 16-ата минута се стигна и до откриването на резултата. Жоржиньо напредна по десния фланг и центрира, получи се безредие, Кешеру смъкна топката към Чибота, който стреля от придвижване и с атрактивно осъществяване прати топката неспасяемо в мрежата на Миятович.
Последваха нови две рискове пред " синия " вратар, само че още веднъж Чибота не съумя да ги приключи уместно, като от близка отдалеченост стреля над вратата.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР