Лудогорец направи пореден сериозен трансферен удар. Шампионите привлякоха от Динамо

...
Лудогорец направи пореден сериозен трансферен удар. Шампионите привлякоха от Динамо
Коментари Харесай

Лудогорец привлече звезда на Динамо Букурещ

Лудогорец направи следващ сериозен трансферен удар. Шампионите привлякоха от Динамо (Букурещ) национала на Южна Африка Мей Махлангу. 29-годишният футболист играе на поста отбранителен полузащитник.

Мей Махлангу има съществени триумфи в досегашната си кариера. С Хелзингборг е ставал първенец един път и по два пъти е вдигал Купата и Суперкупата на Швеция. Обявен е за състезател на 2010/2011 в най-високото равнище на шведската лига „ Алсвенскан “.

За националния тим на Южна Африка има 19 мача и два гола.

От септември 2016 година е в Динамо (Букурещ), като за румънския тим е записал 70 мача и 3 гола. Последното му попадение е преди седмица, когато с негов гол " кучатата " печелят против Виторул с 1:0.

Мей Махлангу се включва в тренировките на Лудогорец в събота и ще бъде разполагаем на основния управител Пауло Аутуори за идните мачове в шампионата.

„ Щастлив съм, че пристигам в тим като Лудогорец. Надявам се да постгина нови триумфи в шампионата на България и в евротурнирите “, бе първият коментар на Мей Махлангу пред формалния уебсайт на разградчани.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР