Лудогорец направи необичаен ход и пожела успех на другите три

...
Лудогорец направи необичаен ход и пожела успех на другите три
Коментари Харесай

"Лудогорец" пожела успех на ЦСКА и "Левски"

Лудогорец " направи необикновен ход и пожела триумф на другите три български тима, които ще играят в евротурнирите - ЦСКА, " Левски " и " Локомотив " (Пловдив).

" Нека сезон 2019/2020 да бъде сполучлив за всички наши представители, които ще пазят достойнството на българския клубен футбол на европейската сцена. Пожелаваме на почитателите на евроучастниците ни незабравими вечери и мотиви за горделивост ", се споделя в късото известие в уеб страницата на първенците.

Посланието идва ден след срещата, на която министър-председателят Бойко Борисов събра ръководителите на трите водещи клуба. На нея те са дали обещание през новия сезон да не се купуват мачове и съдии.

Пътят на българските тимове в Европа стартира довечера с мача на ЦСКА от квалификациите в Лига Европа. Червените одобряват " Титоград " на " Българска войска ".

" Лудогорец " отпътува за дуела си с " Ференцварош " от квалификациите в Шампионската лига. Изпълнителният шеф Ангел Петричев си пожела тимът да покаже играта, с която е спечелил сърцата на хората.

" Искам да видя този " Лудогорец ", който през годините завоюва сърцата на доста хора с атакуващ футбол, с красива игра, с комбинативен жанр. Този " Лудогорец " бих желал да виждам освен в Будапеща, само че и в идната акция. Но в последна сметка треньорът е този, който взема решение по какъв начин да подходи към мача ", сподели Петричев.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР