Лудогорец II отстъпи с 1:2 на Хебър в Пазарджик в

...
Лудогорец II отстъпи с 1:2 на Хебър в Пазарджик в
Коментари Харесай

Пропусната дузпа попречи на Лудогорец II да вземе точка в Пазарджик

Лудогорец II отстъпи с 1:2 на Хебър в Пазарджик в мач от XXXVI кръг на шампионата във Втора лига.

Като титуляри за разградчани започнаха Георги Терзиев и Игор Тиаго. Точно бразилският таран пропусна дузпа и отборът, останал с човек по-малко на игрището в 68-та минута, не съумя да вземе най-малко точка от гостуването.

„Орлите“ откриха в 16-та минута посредством Хюсеин Кельовлуев. Три минути по-късно Хебър получи дузпа и Тодор Чаворски изравни от бялата точка. Първото полувреме приключи при този резултат.

През второто домакините поведоха, откакто получиха втора дузпа в 67-та минута. За нарушаването при нея Методий Стефанов бе отхвърлен от игра с пряк червен картон. Зад топката минута по-късно още веднъж застана Чаворски и означи за 2:1. В 76-та минута бе отсъден углавен удар и в интерес на „орлите“, откакто защитник игра с ръка в наказателното поле. Игор Тиаго обаче не съумя да означи и отрицателният за Лудогорец II резултат се резервира неизменен. В края на срещата Георги Терзиев получи тежък удар при едно единоборство и бе откаран с кола за спешна помощ в болница.

Мачът бе равносилен. Странно или не, само че заиграхме по-добре, откакто останахме с човек по-малко на терена. Равенството щеше да е заслужено, само че футболът е игра на голове, а ние вкарахме с един по-малко, разяснява след края на срещата старши треньорът Тодор Живондов.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР