Лудогорец и Витоша Бистрица затварят третия кръг на efbet Лига

...
Лудогорец и Витоша Бистрица затварят третия кръг на efbet Лига
Коментари Харесай

Лудогорец с опит да запази пълния актив срещу Витоша

Лудогорец и Витоша Бистрица затварят третия кръг на efbet Лига с дуел между тях на стадион „ Лудогорец Арена “. Двубоят е с начален час 21:00 в понеделник. Може да гледате срещата онлайн по DIEMA SPORT, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA.

Лудогорец стартира сезона с две следващи победи и още веднъж се обрисува като едноличния любимец за шампионската купа. Особено впечатляваща беше успеха над Берое с 4:2 като посетител в Стара Загора.

Отборът на Стойчо Стоев ще одобри Витоша след дуела от втория квалификационен кръг на Лига Европа против Валур Рейкявик. Остава неразбираемо дали Марселиньо ще бъде част от тима на „ орлите “ след спора със Стоев. Интерес от чужбина, въпреки това, има към стрелеца на тима Клаудиу Кешеру.

Именно той направи най-хубавия си голов старт, откогато се подвизава в шампионата ни – в никакъв случай в предходните си 4 сезона в лигата не бе реализирал 4 попадения в първите си 2 турнирни срещи.

От Витоша Бистрица не могат да се похвалят с толкоз положителни страсти. Стартът на сезона донесе със себе си 2 следващи загуби за състава на Енгибар Енгибаров, поредно при гостуванията на Славия с 3:2 и против Ботев Враца като хазаин с 2:0.

Витоша ще би трябвало да се оправя против първенците без Емил Гъргоров, Кристиян Кочилов и Християн Василев. Тодор Гочев обаче ще е подготвен за игра.

Срещу Берое в предишния кръг Жоржиньо вкара първите си 2 гола в един турнирен мач у нас и има 7 в 34 мача. Подобен е коефициентът му до момента в който играеше в португалското състезание – 6 попадения в 33 срещи за Арука и Шавеш.

В същото време Витоша записва най-лошия си старт, откогато се подвизава в елита – нито една точка в актива след първите 2 кръга на шампионата. През 2017/18 година имаше 1 пункт след 2 мача, а през 2018/19 година – 3.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР