Лудогорец и Берое не излъчиха победител в първа среща от

...
Лудогорец и Берое не излъчиха победител в първа среща от
Коментари Харесай

Куп пропуски и страхотни вратари запазиха 0:0 между "Лудогорец" и "Берое"

" Лудогорец " и " Берое " не излъчиха победител в първа среща от плейофите на Първа професионална лига. Двата отбора откриха мачовете в първата шестица на футболното състезание, а срещата в Разград предложи много забавни обстановки, макар че футболистите не съумяха да вкарат гол.

Гостите от Стара Загора първи направиха пропуск. Мартин Камбуров остана очи в очи с вратаря на първенците Ренан в 12-ата минута, само че не съумя да осъществя. От " Лудогорец " дадоха отговор с пропуск на Марселиньо.

Вратарят на " Берое " Перниш сподели страховит инстикт, само че топката въпреки всичко попадна в мрежата му след удар на Вандерсон. Попадението обаче не бе зачетено, защото футболистът на домакините беше в засада.

Полувремето приключи с още една пропиляна опция за разкриване на резултата за " Лудогорец ", този път на сметката на Джоди Лукоки.

Снимка: Lap.bg

Второто полувреме стартира с добра опция за " Берое ". Ренан обаче отрази волето на Александър Цветков.

Най-големият пропуск за " Лудогорец " пристигна в 57-ата минута, когато Перниш не остави шансове на откъсналия се Марселиньо. В 77-ата минута вратарят на " Берое " не разреши на топката да премине гол линията му след удар с глава на Анисе.

" Лудогорец " продължава да е водач в шампионата, само че изпреварва единствено с 6 точки ЦСКА, който през днешния ден (30 март) играе с " Черно море ". Следващата седмица двата отбора ще се изправят един против различен.

" Берое " е на 5-а позиция в класирането.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР