Лудогорец гостува в Черна гора на Сутиеска за втория мач

...
Лудогорец гостува в Черна гора на Сутиеска за втория мач
Коментари Харесай

Лудогорец пред мач №115 в Европа

Лудогорец гостува в Черна гора на Сутиеска за втория мач от първия квалификационен кръг на Шампионската лига. Разградчани имат преднина от 2:0 след триумфа вкъщи.

Тази вечер те ще изиграят дуел №115 в Европа. Цифрата е много внушителна поради обстоятелството, че зелените дебютираха на европейската сцена преди 10 години. Общият баланс е 38 победи, 33 равенства и 43 загуби при голова разлика 158:148. В ШЛ цифрите демонстрират следното: 55 мача, 20 победи, 14 равенства и 21 загуби при голова разлика 82:76.

Добрата вест е, че звездата на отбора Кирил Десподов може да започва като титуляр. Треньорът Анте Шимунджа ще реши в последния миг дали да сложи българския национал измежду 11-те или още веднъж да го пусне в игра през второто полувреме. Десподов към този момент е изцяло здрав и е подготвен да помогне на отбора си от първата до последната минута.

Домакините ще се надяват да вкарат бърз гол, след което да се затворят крепко и да чакат благоприятни условия за контраатаки и второ попадение. Друг е въпросът дали Лудогорец ще им разреши това.

Тези дни в Черна гора и столицата Подгорица жегата е доста огромна. Хубавото е, че мачът ще стартира в 21 часа локално време, когато към този момент няма да е толкоз топло.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР