Лудогорец гостува на Бетис във втория си мач от група

...
Лудогорец гостува на Бетис във втория си мач от група
Коментари Харесай

Лудогорец излиза за нов престижен резултат в ЛЕ срещу Бетис в Севиля

Лудогорец гостува на Бетис във втория си мач от група С в тазгодишното издание на шампионата Лига Европа. Българският първенец се изправя против андалусийци в Севиля, а срещата на „ Бенито Вилямарин “ е довечера, 15 септември, и стартира в 22:00 часа наше време .
Българският първенец надделя Рома с 2:1 вкъщи в първия си мач от група С.
Родният отбор стартира по прелестен метод шестото си следващо присъединяване в групите на втория по мощ евротурнир, откакто съкруши любимеца в групата и за продобиване на конкуренцията с 2:1 пред препълнените трибуни на стадион „ Хювефарма Арена “ в Разград. Възпитаниците на Анте Шимунджа обаче знаят, че им следва нов тежък мач, а това бе доказано от думите на самия словенски експерт преди гостуването в Испания.

„ Дали упованията са се повишили след успеха над Рома? Не! Защо? Искаме да се състезаваме. Не мислим, че към този момент сме любимци в групата. Правим стъпка след стъпка, играем мач за мач. След приключването на шестте срещи в групата ще забележим къде сме. Не знам дали Бетис е по-добър от Рома, само че играе друг вид футбол. Но какъв ще бъде проектът, това ще го споделя с футболистите. Искаме да играем във всеки мач както го направихме в предходния с Рома. Да, стадионът на Бетис е огромен, само че футболът е за почитателите. Когато има добра атмосфера, това ни харесва. Бетис има гореща поддръжка. Това е домакинско преимущество, склонен съм. Но не мисля, че е от огромно значение, тъй като когато играхме с Рома, това също е един огромен тим. Срещу подобен вид тимове не е значимо дали си хазаин или посетител “, показа наставникът на „ зелените “.

Бетис, сходно на Рома, стартира мощно сезона в испанската Ла Лига. Възпитаниците на Мануел Пелегрини са на трета позиция в класирането с актив от 12 пункта, на като позволиха единствено едно проваляне в първите си пет срещи за състезание – загубата от първенеца Реал Мадрид, който е водач с цялостен комплект точки. Андалусийци също потеглиха с триумф в Лига Европа, печелейки визитата си на финландския ХИК Хелзинки с 2:0. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР