Лудогорец е получил три оферти от чужбина за свои играчи,

...
Лудогорец е получил три оферти от чужбина за свои играчи,
Коментари Харесай

Разпродажбата продължава: Лудогорец получи оферти за три от звездите си

Лудогорец е получил три предложения от чужбина за свои играчи, които не е изключено да продаде в идващите дни. Става въпрос за Оливие Вердон, Алекс Сантана и Пиерос Сотириу, написа " Тема спорт ".

Кипърският нападател е мощно мечтан от японския Урава Ред Даймъндс, халфът Сантана е чакан от унгарския Ференцварош. Все още името на клуба, искащ Вердон, се пази в загадка. Ако се стигне до продажбата на национала на Бенин, старши треньорът Анте Шимунджа наложително ще желае привличането на нов централен защитник. Както е известно, Жосуе Са мина в израелския Макаби Тел Авив чартърен до края на сезона.
 Лудогорец запълва квотите за чужденци отвън Европейски Съюз
Лудогорец запълва квотите за чужденци отвън Европейски Съюз

С привличането на Тисера

Днес Лудогорец би трябвало да разгласи прехвърлянето на аржентинския централен нападател Тисера, защото нощес затваряше пазарът в южноамериканската страна. Привличането на гаучоса подсказва и приемане на офертата от Япония за Сотириу.

Новият старши треньор на орлите Шимунджа пък ще стартира с измененията по състава още от първия мач с Арда. На десния бек ще стартира сънародникът му Жан Карничник. 27-годишният словенец бе притегли от отбора на експерта - Мура. Той е централен бранител, само че във всички контроли по време на подготовката действаше като десен краен защитник.

Промяната е наложена поради травмата на Сисиньо. С контузия е и левият бек Недялков. Там се чака да работи Жордан Икоко.

Шимунджа ще смени и постройката, като ще излезе с 4-1-4-1, като до момента Лудогорец практикуваше 4-2-3-1. Специалистът се колебае за ролята на Спас Делев, който е по-вероятно да остане на пейката. Същото важи и за различен нов състезател - бразилеца Рик.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР