Лудогорец е на финалната права по трансфера на 22-годишния нападател

...
Лудогорец е на финалната права по трансфера на 22-годишния нападател
Коментари Харесай

Лудогорец е все по-близо до косовски ас

Лудогорец е на финалната права по прехвърлянето на 22-годишния нападател Албион Рахмани, написа " Тема Спорт ".

Човек на разградчани е бил на евроквалификацията сред Косово и Кипър нощес, в която обаче играчът по този начин и не влезе на терена.

Според локалните медии точно разградчани са любимци за подписа на голмайстора на косовския първенец Балкани. През предишния сезон той се регистрира с 16 гола в 29 мача, а в евротурнирите записва 7 попадения в 14 дуела.
 Косовски национал укрепи офанзивата на Лацио
Косовски национал укрепи офанзивата на Лацио

Ведат Мурики към този момент е част от " бианкочелестите "

Рахмани е висок 187 см и играе добре и с двата крайници. Ситуацията с играча се следи и от Динамо (Загреб). Спекулираше се, че той е мечтан и от Брюж, само че белгийците към този момент си откриха класен централен нападател, привличайки Игор Тиаго от Лудогорец за сумата от 7,9 милиона евро, като " орлите " си резервират и 12,5% от възможен идващ трансфер на бразилеца.
 Лудогорец си хареса косовски национал
Лудогорец си хареса косовски национал

Бранителят е на 24 години, като има 11 мача за националния тим на Косово

Иначе желаният от Лудогорец още от зимата албански национал Ариналдо Рапай пък най-вероятно няма да премине на " Хювефарма Арена ". Вчера халфът подписа нов контракт за 3 години с Партизани (Тирана).

Снощи " орлите " се прибраха в София, а от през днешния ден започва същинската им подготовка. Те имат лагер в Банско. Там ще изиграят две контроли - с Марек и с Локо (Пд).
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР