Лудогорец е близо до класиране във финала за Купата на

...
Лудогорец е близо до класиране във финала за Купата на
Коментари Харесай

Черно море - Лудогорец 1:2: Орлите направиха важна крачка към финала за Купата на България след обрат във Варна

 Efbet Article Horizontal 1180X300
Лудогорец е покрай класиране във финала за Купата на България, откакто победи " Черно море " с 2:1 като посетител в първи полуфинален дуел. Тимът от Разград съумя да стигне до триумфа след поврат и записа седма поредна победа след завръщането на Ивайло Петев на треньорския пост, а по този начин първенецът на България е все по-близо до първия си край в шампионата от 2017 година насам.

" Моряците " поведоха в резултата още в 13-ата минута, когато Алекс Фернандес направи добавка след избавен удар на Александър Василев и от близко отбелчза гол. Четири минути по-късно разградчани изравниха посредством Густаво Нонато, който с удар от 5-6 метра с левия крайник матира Иван Дюлгеров.

" Орлите " стигнаха до цялостен поврат в 34-ата минута, когато Десподов центрира от директен свободен удар, а Игор Пластун засече топката с левия си крайник, пращайки я в мрежата на варненци. В 84-ата минута Стефан Велев бе изпъден поради жестоко нарушаване против Кайо Видал и по този начин варненци трябваше да доиграят мача в понижен състав. Наставникът на Черно море Илиан Илиев бе отчаян от загубата на неговия отбор, като призна, че “орлите ” са доста класен отбор, само че счита, че съдията Волен Чинков е повлиял на срещата.

Реваншът в Разград е на 11 май от 19 часа.

 

Още спортни вести вижте във видеото:

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР