Лудия репортер и съпругата му Александра показаха снимка, която най-сетне

...
Лудия репортер и съпругата му Александра показаха снимка, която най-сетне
Коментари Харесай

Александра Богданска и Даниел Петканов чакат бебе

Лудия кореспондент и брачната половинка му Александра демонстрираха фотография, която най-накрая поставя завършек на всички шушукания във връзка с това, че фамилията им скоро ще се усили.

След като месеци наред се спекулираше дали Александра е бременна, а намеците и от единия и от другия валяха непрекъснато, в този момент те демонстрираха снимка, която стопира чуденето.

Александра разгласява блага картинка, на която дружно с Даниел са в равнища със слънчогледи, а в ръцете си Лудия кореспондент държи фотоси от видеозон.

"Познайте кой е бременният този път? Много хора си мислеха, че нашият брак е подправен и сме го създали за пари или за популярност, само че истината е, че когато нещо е същинско то устоява на времето, трудностите и грешките, с цел да направи път на едно НОВО НАЧАЛО! ", написа Богднаска- Петканова като коментар към фотографията.

Веднага под поста заваляха лайкове и мнения. Потребителите честитят на младото семейство и им пожелават доста наслада с бъдещата рожба.

Познайте кой е бременният този път? Много хора си мислеха, че нашият брак е подправен и сме го създали за пари или за популярност, само че истината е, че когато нещо е същинско, то устоява на времето, трудностите и грешките, с цел да направи път на едно НОВО НАЧАЛО!

A post shared by Aleksandra Bogdanska-Petkanova (@aleksandra_petkanova) on Aug 7, 2018 at 9:50am PDT

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР