Ловният парк е едно от най-старите зелени пространства в София,

...
Ловният парк е едно от най-старите зелени пространства в София,
Коментари Харесай

Love’n Park: Мобилно приложение ще се грижи за опазване чистотата на Ловния прак в София

Ловният парк е едно от най-старите зелени пространства в София, основано още през 1878 година, което и до през днешния ден придвижва посетителите си в идилична гора в сърцето на града. То е желано място за отмора и отдих на столичани, а за Schwarz IT България и един от най-ценните естествени запаси в столицата. Затова за втора поредна година, над 150 чиновници и техните фамилии се включиха в самодейността на компанията за разчистване на Ловния парк в София.

Този път обаче, Schwarz IT България добави към акцията за разчистване и потребно продължение като създаде безплатното мобилно приложение Love’n Park. То дава на всеки клиент забавна информация за парка, неговата история и разнообразието от флора и фауна. Най-важната функционалност на Love’n Park е опцията посетителите да подават сигнали за видяни нередности и проблеми в парка. То разрешава на всеки искащ да се включи в дейната грижа за запазването на Ловния парк.

„ Тази благородна самодейност, която ни сплоти, се трансформира в ангажимент на компанията за запазване на чистотата и хубостта на Ловния парк. Еднократните старания нямат огромен резултат, по тази причина разработихме това приложение. Идеята ни е да увлечем повече хора да го употребяват и по този начин да запазим парка. Вярваме, че един ден ще сме основали мощна общественост и няма да не се постанова да организираме почистването му ", разяснява Яна Папардова, част от екипа на Schwarz IT България.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР