Ловецът на съкровища Даръл Миклос, който от години се занимава

...
Ловецът на съкровища Даръл Миклос, който от години се занимава
Коментари Харесай

Търсач на съкровища обяви, че е намерил космически кораб в Бермудския триъгълник

Ловецът на съкровища Даръл Миклос, който от години се занимава с търсенето на потънали кораби в Карибско море, този път се натъкнал на чудноват обект, затрупан с корали. Той го дефинира като „ галактически транспортен съд “, написа.

Откривателят, който работи с „Дискавъри Ченъл“ твърди, че е стигнал до находката с помощта на карти на НАСА, направени от известния астронавт Гордън Купър, чиято цел е да наблюдават корабокрушения на Карибите.

Миклос има вяра, че незнайното до момента място е първото доказателство за извънземно посещаване на Земята преди стотици години.

„ Подобно нещо в никакъв случай не съм виждал. От отвесните скали стърчаха 15 образования, всяко с величина на военна пушка. Виждал съм доста потънали кораби, само че този не наподобява на никой от тях. Засега не ми се желая да се впускам в безапелационни изводи, до момента в който не събера солидни доказателства “, разяснява внимателно откривателят.

Миклос счита, че в случай че се съди по подводната растителност, покрила находката, може да е на хиляди години. Учените са удивени и от обстоятелството, че поради мощното магнитно поле, нормално не може да се види растителност в Бермудския триъгълник. Тук обаче е тъкмо противоположното – корали покриват повърхност от 100 квадратни метра.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР