Ловецът на русалки е новата книга на Красимир Димовски, която

...
Ловецът на русалки е новата книга на Красимир Димовски, която
Коментари Харесай

Димовски тръгва на лов за русалки

" Ловецът на русалки " е новата книга на Красимир Димовски, която излиза на книжния пазар през пролетта след триумфа на " Момичето, което предсказваше предишното "

Писателят Красимир Димовски, който е и част от екипа на " Марица ", зарадва с добра вест феновете си. Те очевидно се множат, в случай че се съди по бързината, с която беше разграбен тиражът на сборника с разкази „ Момичето, което предсказваше предишното “. Сега Димовски е подготвен и със идващото си литературно украшение.

" Подписахме контракта за новата ми книга „ Ловецът на русалки “ с моя издател Стойо Вартоломеев на двора в Яврово, под колибата с едното прозорче, където човек може да си измисля светове. На масата е и котаракът Мур - стопанинът на есента, със свои житейски възгледи ", написа във Facebook създателят.

„ Ловецът на русалки “ включва четири новели за любовта и яростта. Ето и по какъв начин Димовски загатва какво да чакат читателите през пролетта.

" Любовта към сътворението - последният ключ, който отваря вратата сред дамата и мъжа. И любовта към властта - последният ключ, който отваря вратата сред индивидите и пъкъла. Стремежът да подчиниш сърцето на света и стремежът да се подчиниш на едно женско сърце се преплитат в тези четири истории с непредвиден край, в стила на „ Момичето, което предсказваше предишното “.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР