Ловецът на мигранти Динко Вълев залови секси мадама. Ямболията беше

...
Ловецът на мигранти Динко Вълев залови секси мадама. Ямболията беше
Коментари Харесай

Динко каза подробности за силиконката от столичното заведение

Ловецът на мигранти Динко Вълев залови секси кокона. Ямболията беше хванат в столично заведение да прегръща силиконова бомба.

" С тази жена нямам нищо общо, не я познавам. Бяхме доста хора на масата, не знам коя е ", съобщи изрично пред " България Днес " Динко.

По думите му той е бил поканен на светско събитие, на което са участвали доста хора. Общителният ловджия бързо скъсил дистанцията и съгласно присъстващи на празненството двамата изглеждали много близки.

" Интересен съм на хората, по тази причина все ме замесват в сходни неща. Търсят сензация, само че такава няма ", безапелационен е Вълев.

Според осведомени обилната красавица е някогашна плеймейтка, която има упоритостите да стане певица. На купона тя се беше издокарала с изключително къса бяла рокля, която едвам прикриваше бюста и интимните й елементи. Червенокоската видно не се дърпа на ласките на Динко и няма срещу да се забавлява в неговата компания.

В шумната компания усещане прави, че липсва дамата на Динко - Весела. Това навежда на мисълта, че тя е останала в Ямбол, с цел да гледа двете им деца. Припомняме, че двамата с ловеца на бежанци сe срещнаха малко след присъединяване му в риалити шоуто " Биг Брадър " през 2017 година Красавицата е от София и преди време се изявявала като модел. Зарязала столицата и заживяла в провинцията с Вълев, който й заречен, че нищо няма да й липсва.

След появяването на второто му дете Динко показа, чe бaщинcтвoтo мнoгo гo e пpoмeнилo и ce e пpeвъpнaлo в пpиopитeт зa нeгo.

Въпреки това ямболията не един път възмути обществото с неприлични фотоси. На едната обилна кокона пуши наргиле, чисто гола и облегната на рамото му. Другата фотография е от нискобюджетна хотелска стая. Там Динко си прави селфи със секси брюнетка, която е единствено по бикини, до момента в който той е чисто гол.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР