Ловешко - врачанският състав, който се нарича ЦСКА-София, както 19

...
Ловешко - врачанският състав, който се нарича ЦСКА-София, както 19
Коментари Харесай

Нов търговски обект ще бъде старият стадион Българска армия в Борисовата градина

Ловешко - врачанският състав, който се назовава ЦСКА-София, както 19 минути планува още преди години, ще строи не стадион, а мол в Борисовата градина, само че очевидно няма пари, тъй като даже планът няма скоро да започва, камо ли - осъществяването. Това излиза наяве от обява на Мач Телеграф: " ЦСКА - София още няма позволение за реорганизация на стадион " Българска войска ". Това е и една от аргументите към момента да не е стартирало разрушаването на остарялото оборудване. По неофициална информация се е наложило да се изготви нов архитектурен план, който към днешна дата не е подготвен. Причината за това е огромното комерсиално помещение, което е участвало на остарелия план за реорганизация на " Българска войска ", а то по проект трябвало да бъде до чашката на стадиона ".
" Изумителна публикация, от която разбираме:

- НЯМА ПРОЕКТ за реорганизация, тъй като остарелият е отритнат, тъй като е имало в него огромен търговски обект

- НЯМА ПРОЕКТ, само че щели да стачкуват за какво нямат позволение, нищо, че година и нещо заливаха нета, че веднага почват градежа и всичко си имали.

- НЕ БИЛО СТАДИОН, А ТЪРГОВСКИ ОБЕКТ желанието на ГГ.

- ЩЕ РАЗРУШАВАТ ЦЕЛИЯ СТАДИОН, по този начин желаят, само че другояче това е реорганизация на Стадиона

Иначе по проект си върви открадването на собствеността, обществената, на всички терени на ЦСКА, и прекосяването й в частна благосъстоятелност, в ръцете на " човек " с прекомерно неразбираеми планове към терените.

Да предупредя цесекарите - прокуратурата и полицията са известени, че са вероятни нови закани за гибел към мен и фамилията ми, и ще ви наблюдават изкъсо ", разяснява Гергана Пирозова.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР