Lotus и Williams Advanced Engineering обявиха, че двете компании формират ново

...
Lotus и Williams Advanced Engineering обявиха, че двете
компании формират ново
Коментари Харесай

Lotus и Williams ще си сътрудничат. Но има нещо, което още ни спестяват

Lotus и Williams Advanced Engineering оповестиха, че двете компании образуват ново стратегическо партньорство, за съществена цел на което се посочва създаването на високотехнологични технологии за задвижване.

Без да навлизат в детайлности, от емблемата Lotus разясняват, че компанията има дълготраен опит в консолидираното на нови софтуерни и инженерни решения, както в свои, по този начин и в артикули на клиенти на компанията. От друга страна, от Williams Advanced Engineering е известна като развойна и производствена компания на едни от най-добрите решения за електрификация и изцяло електрически задвижващи системи в света.

Макар и забавен, горният анонс "виси " някак във въздуха. Именно тук се намесват сътрудниците от , според информацията на които новото партньроство сред Lotus и Williams Advanced Engineering поставя формалното начало на появяването на изцяло нов и извънреден хиперавтомобил на Lotus, който ще бъде оборудван с изцяло електрическа задвижваща система.

Освен умопомрачителната планирана цена от 2 000 000 британски лири на първия истински електрически автомобил на Lotus, от www.autocar.co.uk чакат, че хиперкарът на марката по всяка възможност ще бъде с четири задвижващи колела и най-малко два електромотора, а самостоятелният пробег ще бъде над 400 километра.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР