Лотарийните игри са обичани в цял свят, защото дават шанс

...
Лотарийните игри са обичани в цял свят, защото дават шанс
Коментари Харесай

Най-популярните лотарии в България

Лотарийните игри са обичани в целия свят, тъй като дават късмет на всеки да завоюва джакпота и да стане милионер. А за какво не и милиардер? През януари тази година късметлия от Мичиган завоюва 1 милиарда $ от американската лотария Mega Millions. И това, в случай че не е сбъдната фантазия... У нас игрите на Спорт Тото са неоспорим хегемон, изключително що се отнася до „ милионерската “ Тото 2 – 6 от 49, само че актуалните интернет технологии разрешават на родните играчи да се включат в одобрени интернационалните лотарии като EuroMillions, Eurojackpot и други.

Лотариите имат разнообразни правила и благоприятни условия за
залагане, само че в общи линии работят на еднакъв принцип – облагите са по-големи, когато джакпотът е по-голям. След всяко изтегляне, в случай че никой участник не е познал точната и цялостна композиция, джакпотът нараства с избран % от сумата на постъпленията от играта. Когато джакпотът падне, новото струпване стартира от избрана минимална сума (за Тото 6 от 49 наградният фонд стартира от 2 милиона лв., а да вземем за пример за Eurojackpot – от 10 милиона евро). По предписание награди се изплащат и на участниците, познали избрана част от печелившата композиция. Така лотариите поддържат интереса на хората, а някои от тях, като родният Тотализатор, оферират и втори късмет за разнообразни облаги на пуснатите фишове.

Тото 6 от 49

Дори в никакъв случай да не сте опитвали да , незабавно ще се досетите каква е задачата. Трябва да познаете всички 6 изтеглени цифри от общо 49. Преведено от езика на статистическата възможност, шансът за
джакпот е тъкмо 13 983 816 към 1. Рекордните облаги от джакпота доближават 9.5 милиона, а до момента над 114 българи са станали милионери от играта. Това е едно от обясненията за какво Тото 6 от 49 е най-популярната лотарийна игра у нас. Ако сте познали 3, 4 или 5 цифри от съответния тираж, ще получите премия. Тук облагите съставляват 50% от постъпленията за играта в тиража. Сумата за облага при тройка, четворка и петица се пресмята въз основата на процентно систематизиране на резултатите и постъпленията. Единственото, което се изисква от вас, с цел да се включите, е да сте навършили пълноправие.

Тото 5 от 35

Друга игра на родния Тотализатор също се радва на необятна известност от години. Това е Тото 5 от 35. Хората я харесват, тъй като обичайно там се осъществят многочислени облаги, въпреки и на по-малка стойност. Една подадена композиция от 5 цифри коства на участниците едвам 0.80 лева А може да донесе стотици и хиляди левове на родените с шанс. Джакпот няма, а се разпределят половината от постъпленията за съответния тираж. Да, облагите варират, само че пък шансът да стигнете до тях е по-голям.

Еurojackpot
е една от най-известните лотарийна игри в Европа, която се слави със своите великодушни облаги. Билети се продават в пунктове и търговски обекти в 18 страни, само че също по този начин може да  участвате онлайн посредством профилирани лотарийни платформи и приложения на вашия мобилен телефон. Фишът има две полета за избор. Първо маркирате 5 съществени цифри от 1 до 50, а във второто поле посочвате 2 спомагателни цифри от 1 до 10. През пролетта на предходната година се заприказва, че БСТ договаря за участие в Еurojackpot, с цел да популяризира публично играта у нас. Засега не е ясно по кое време и при какви условия ще се случи това, само че ходовете на Тотализатора демонстрират, че у нас има интерес към европейската
лотария.

Моментни
лотарии

Едва ли има човек, който да не е виждал шарените и красиви талони с изтриваща се предпазена повърхнина. Всички знаят, че там се крият парични и предметни награди. Билетите за триене към този момент се оферират само и единствено от БСТ, откакто преди няколко години частните моментни
лотарии бяха неразрешени. Въпреки смяната, ползата към билетите на шанса не понижава.

Причината е, че всичко става на момента – просто изтриваш полетата и разбираш дали и какво печелиш. Не се постанова въобще да чакаш. Другото преимущество на моментната
лотария е нейното многообразие. Различните тематични игри употребяват освен общоприетите цифри на шанса, само че и разнообразни знаци, знаци и фигури. Не бива да забравяме и достъпността на билетите – те се продават в множеството търговски обекти, а цената им варира от 1 до 5 лв.. Още нещо - моментните лотарии имат по-висока периодичност на облагите.

Днес моментните игри със скреч карти са главен сегмент от портфолиото на множеството
хазартни оператори. Сред най-популярните такива игри на шанса на Спорт Тото са „ Разбий трезора “, „ Зодиак “, „ Бързи 1000 лева “ и „ Тайното имане “ и други. Държавният тотализатор предлага над 35 игри от категорията и не пропуща да предложи празнични и специфични издания, като юбилейния ваучър „ 60 години Спорт тото “, в който за първи път са заложени три облаги от по 1 милион лв..

Лотарията е забавна, загадъчна и обичана. Днес потребителите имат огромен избор, когато решат да тестват дали шансът е на тяхна страна. Желаем ви триумф!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР