Лошото време и пандемията от COVID-19 днес отказаха повечето любители

...
Лошото време и пандемията от COVID-19 днес отказаха повечето любители
Коментари Харесай

Дъжд и коронавируса оставиха прочут плаж в Австралия полупразен на Коледа

Лошото време и пандемията от COVID-19 през днешния ден отхвърлиха множеството фенове на плажа и морето да отидат на ембламатичния Бонди бийч - обичайната коледна дестинация в Австралия за хиляди хора всяка година, съобщи Ройтерс.

Тъй като външните граници на Австралия са затворени, а вътрешният туризъм е стеснен, локалните поданици имаха редкия късмет да разполагат с фамозната плажна линия единствено за себе си.

Но дъждът и скоро появилото се огнище на коронавис в северните покрайнини на най-големия австралийски град, където над четвърт милион хора са в локдаун от близо седмица, ограничи броя на плажуващите. По обяд през днешния ден единствено към 100 души плуваха, сърфираха и си правеха фотоси пред коледно дърво, сложено от плажните спасители.

Трябва да се насладим на нещата в този момент, сподели локалният гражданин Силио Агостино. Да внесем малко благополучие в обстановката, малко светлина, малко вяра, малко полуда и това стига. Точно това е Бонди бийч, тъкмо това е самата Коледа, сподели той.

С бързи и строги ограничения, Австралия се оправи доста по-добре от множеството развити страни в битката против COVID-19. В страната има единствено 28 300 инфектирани и 908 умряли. Днес на територията на страната има 156 дейни случаи на болест.

Благодарни сме тази година за нашата Коледа. Благата, които получихме, са повече от напъните, които положихме, сподели министър председателят на Австралия Скот Морисън.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР