Лошото момче на бокса Джарел Голямото бебе“ Милър е арестуван

...
Лошото момче на бокса Джарел Голямото бебе“ Милър е арестуван
Коментари Харесай

Арестуваха Голямото бебе за кражба на кола

Лошото момче на бокса Джарел „ Голямото бебе “ Милър е „ задържан за кражба на кола и кражба с щурм с нахлуване “, откакто „ задушил чиновник на автокъща “, оповестява Daily Mail. 

Джарел Милър е бил задържан във вторник следобяд и упрекнат, съгласно данни на службата на шерифа на Брауърд.

Милър е бил арестуван от полицията в Холивуд, Флорида, откакто е бил упрекнат, че е нападнал чиновник на автокъща, преди да изчезне с пикап Dodge Ram, който неотдавна е бил конфискуван, съгласно новинарската мрежа WSVN.

Твърди се, че 35-годишният боксьор в тежка категория е сложил служителя в задушаваща хватка и го е блъснал на земята, преди да грабне ключовете му и да избяга от мястото на случая. 
 Джарел Голямото бебе Милър
Милър е арестуван под гаранция от 30 000 $ в офиса на шерифа на Брауърд във Форт Лодърдейл - съгласно известията е имал правосъдно съвещание в сряда следобяд. 

Новината идва единствено 12 дни след мегадоходния дуел на Милър с Даниел Дюбоа в Саудитска Арабия, като двойката взе участие в дълго чаканата битка  " Денят на разплатата ".

35-годишният американец загуби борбата с нокаут в 12-ия рунд, само че получи най-високата заплата в кариерата си. 



Битката трябваше да помогне на Милър да върне живота си в правия път, откакто през декември 2020 година му беше наложена двугодишна възбрана за присъединяване в надпреварата след четири позитивни теста за опиати в границите на 12 месеца.

Милър трябваше да се бие с Антъни Джошуа за купите на британеца в тежка категория на IBF, WBO и WBA на 1 юни 2020 година в " Медисън Скуеър Гардън ".

В края на март обаче Милър се провали на поредност от проби на Доброволната антидопингова асоциация (VADA) и изтърпя шестмесечна възбрана вследствие на използването на допинг. 

Еди Хърн реши да се откаже от Милър - който даде позитивна проба за човешки хормон на растежа, ЕПО и GW1516 - и вместо това да срещне Джошуа с Анди Руис. 

Руис обаче зашемети света, като спря Джошуа по жесток метод в дуела на 1 юни 2019 година - отнемайки купите на Джошуа в тежка категория.

В изявление за подкаста The Hook на Mail Sport Милър съобщи, че Джошуа към момента е " наскърбен " и че в Америка на никой " не му пука " за Джошуа. 



Милър добави още, че Джошуа не би трябвало да му се сърди, че е " получил ритник " от различен мъж, и съобщи, че би се отворил за борба с британеца в бъдеще.

Той споделя още: " Щом желае да се качи на кръга, ще го преборя. Не разбирам по какъв начин това, че различен мъж ти е набил дупето, те кара да ми се сърдиш, трябваше да се появиш, без значение кой мъж е бил пред теб ".
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР